Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? (többi lent)
mosolyogj
hívd el fagyizni
vagy sörözni
vagy az állatketbe
és éljetek boldogan amíg meg nem haltok
Kisértetiesen hasonlít a történet ahhoz, ahogy összejöttem az első barátnőmmel. Ugyanígy indult... Neten vettem fel vele konkrétan a kapcsolatot. Akkoriban még gyáva voltam a lányokkal kapcsolatban, úgyhogy ez volt a legjobb megoldás. Aztán nem sokkal később randiztunk, és egy hatalmas szerelem lett belőle... Már pár éve vége lett, de ez nem érdekes a történet szempontjából.
Nyilván minden ember és minden helyzet más, de szerintem jó esélyeid vannak. Hajrá :P
Lehet,hogy tetszel neki. De,lehet,hogy inkább azt akarod észrevenni,hogy téged,figyel,közbe nem..:\ (Bocsii)
Szerintem azért próbálkozz.. :)
Jobb megtenni és megbánni,mint hogy megbánod,hogy nem tetted meg!
Szerintem ez így van a legtöbb esetben. :)
Figyelj,annyira nem éghetsz be,mégha nem is jönnél be neki..akkor égsz be,ha egyértelműen visszautasít és te ezután se kopsz le.
ez nagyon égő ..:D
Amúgy azért sokáig ne habozz,mert lehet,hogy más is megakarja hódítani.
csak egy tipp (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!