Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat vajon? Én úgy gondolom tetszem neki
Van egy fiú, egyel felettem jár(végzős). Minden nap egyszerre végzünk, és amíg várjuk a buszt beszélgetünk. Mindenről el tudunk beszélgetni. Könyvek, sportok, bulik stb. Délutánonként chatelni is szoktunk, néha ő ír, néha én. Mindig hangosan köszön, ha lát, ha beszélgetünk teljesen felém fordul,mosolyog, keresi a társaságomat. De nem tudom, hogy csak mint egy jó barát vagy akarna többet is..? Ez megy már sulikezdés óta, de szóba sem hozott semmi olyat amiből arra következtethetnék hogy többet akar.. Bár nagyon szerény és visszahúzódó srác ráadásul elég messze lakik, a suli utáni találkozást is elég nehezen lehetne megoldani, mert korán elmegy az utolsó busza..Arra is gondoltam hogy talán ez a baj.
Mit csináljak, hogy megtudjam mit akar? Nagyon kedvelem, legalább mint barát szeretnék vele jóban lenni mindig, ezért nem is mertem eddig semmivel utalni a dologra..
Valahogy vezesd rá erre a témára, egy jó példa: Ha megint találkoztok, beszélgetés közbe (de ne rögtön) vezesd rá szépen lassan, kezd azzal a kérdéssel, hogy van-e most valakije? És ha nincs, akkor már jó úton haladsz a boldogságodhoz. :))
20F
Pedig a beszélgetés (úgy általában is) sokat segít az emberi kapcsolatok kialakításában, megtartásában... :-)
Szóval beszélj vele!
Ezek "az egyszerűen csak kérdezd meg" szövegek feltételezem valami éretlen fiúktól jött, akiknek így sokkal egyszerűbb lenne az élete, ha egy lány rákérdezne...
Csak ez nem így működik. Mint ahogy ti sem meritek az érzelmeiteket ilyen nyíltan felvállalni, úgy mi sem. Sőt... A szitut végiggondoltátok, hogy ez mégis hogy venné ki magát?
lány: - teeee, figyúúúú, tetszem neked??? *közben hajtekergetés, és hintázás*
fiú: - ha már így megkérdezted, aha, akarsz velem járni?
Ez aztán oltári romantikus és csöppet sem lövi le a lényegét az egésznek.
Kérdezőnek:
Mivel elég félénk és visszahúzódó így gondolom nincs bátorsága kezdeményezni, mert azt gondolja, hogy mi van ha ő nem tetszik neked. Szóval próbálj meg jeleket adni felé, amivel kimutatod valamennyire a vonzalmadat. Azzal kap egy kis önbizalmat és lehet bátrabban cselekszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!