Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat vajon? Én úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat vajon? Én úgy gondolom tetszem neki

Figyelt kérdés

Van egy fiú, egyel felettem jár(végzős). Minden nap egyszerre végzünk, és amíg várjuk a buszt beszélgetünk. Mindenről el tudunk beszélgetni. Könyvek, sportok, bulik stb. Délutánonként chatelni is szoktunk, néha ő ír, néha én. Mindig hangosan köszön, ha lát, ha beszélgetünk teljesen felém fordul,mosolyog, keresi a társaságomat. De nem tudom, hogy csak mint egy jó barát vagy akarna többet is..? Ez megy már sulikezdés óta, de szóba sem hozott semmi olyat amiből arra következtethetnék hogy többet akar.. Bár nagyon szerény és visszahúzódó srác ráadásul elég messze lakik, a suli utáni találkozást is elég nehezen lehetne megoldani, mert korán elmegy az utolsó busza..Arra is gondoltam hogy talán ez a baj.

Mit csináljak, hogy megtudjam mit akar? Nagyon kedvelem, legalább mint barát szeretnék vele jóban lenni mindig, ezért nem is mertem eddig semmivel utalni a dologra..

2011. okt. 4. 22:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Abban mondjuk egyet értek,hogy nem valami romantikus..de abban az esetben igenis érzelemdús lehet a dolog,ha a vonzalom kölcsönös és összejön a dolog.Abban az esetben,ha mégsem jön össze,legalább mindenki tisztán lát.
2011. okt. 7. 13:20
 12/12 anonim válasza:
Annyiban nem értek egyet a "csak kérdezd meg!" hozzászólókkal, hogy arra nem gondoltak, hogyha fiú ezt nem viszonozza az milyen bukta lehet a lánynak? Kevés esély lesz arra, hogy ugyanolyan barátok maradjanak, mert mindketten tudni fogják, hogy volt egy bizonyos kérdés...
2015. márc. 15. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!