Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit is akarhat?
Sziasztok!
Van 1 lány 15 éves,és van barátja egyik nap találkoztunk, megbeszélt helyen, időpontban, és beszélgettünk, ölelkeztünk, és háát volt 1 apró csók is!De van barátja akit elvileg szeret meg meg minden, de akkor velem mit akar?Nagyon jó barátok vagyunk, szinte egész nap vele beszélgetek..Mit mondjak..Belészerettem de ezt ő is tudja, de most akkor nemértem hogy mit is akar..
Előre is köszi a válaszokat!! :D (L)
Leginkább megcsalni a barátját:-)
Nem értem miért nem szakít a másik palival, 15 éves lányka még, meg hát látszik, hogy nem is szereti igazán...
20L
lehet ő sem tudja
Ha sikerül legközelebb kettesben újra megcsókolnod jó esélyed van nála.
Nem buzdítalak arra hogy szétszedd a kapcsolatukat! De lehet hogy csak az alkalomra vár. Ez persze attól függ hogy az első csókot ki kezdeményezte. Ha ő volt jó vagy és próbálj rákérdezni nálla hogy mi is lehet ez mert ezt bizony csak ő tudhatja.
vans fiam, te meg egy jó nagy büdös pofont érdemelnél...:) ilyen ember inkább ne osztogasson tanácsot, csitt legyen:-)
Kérdező: várj türelemmel, ezt most első körben a lánynak kell lejátszania a pasijával...te csak támogasd és légy ott mellette, de ne avatkozz bele!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!