Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akivel jó barátok vagyunk. Mostanában egyre többször hív föl hogy menjünk el ide meg oda. Szerintetek akarhat vmit?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször hív föl meg egyszer kétszer én is fölhívtam hogy nem e elmegyünk vhova. Szerintetek akarhat vmit csak baráti viszonyt akarja erősíteni. pl. ma együtt mentünk futni.
18/F
2010. márc. 29. 20:48
1/13 anonim válasza:
Neked kell érezned, nem tudni mióta vagytok barátok, mióta keres ilyen sűrűn. Ha régóta barátok vagytok és mostanában kezdett sűrűbben érdeklődni irántad, akkor valószínű többet szeretne barátságnál.
2/13 anonim válasza:
Te tudhatod, hogy akar-e valamit. Ha legközelebb is elmentek futni és van kutyád, akkor az tuti siker(legalábbis nálam bejött).
3/13 A kérdező kommentje:
Lassan 3 éve vagyunk barátok 2 éve vagyunk igazán jó barátok
2010. márc. 29. 20:53
4/13 A kérdező kommentje:
Van egy fokszim :D az jó lesz sétáltatni ? :D
2010. márc. 29. 20:54
5/13 anonim válasza:
Ezt érezni kell! (Így nehéz erre válaszolni.) De ha tényleg nem tudod eldönteni, akkor kérdezd meg tőle, elvileg nagyon jóban vagytok nem!?
6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy megkérdezem de nem akartam ezzel letámadni hogy most mé hívogat olyan sűrűn :D
2010. márc. 29. 20:58
8/13 anonim válasza:
Amúgy Te akarnál tőle mást is haverságon kívül?
9/13 anonim válasza:
Akkor ne letámadd, hanem szépen vezesd rá. Minden kutya jó(értelemszerűen a pitbull.... azok kivételek, bár ki tudja:)
10/13 A kérdező kommentje:
úgy konkrétan néha érzem hogy jobban szeretem mint egy barát de sztem az volt a gond hogy nem mertem lépni felé már mint jobban közeledni
2010. márc. 29. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!