Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akivel jó barátok vagyunk. Mostanában egyre többször hív föl hogy menjünk el ide meg oda. Szerintetek akarhat vmit?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször hív föl meg egyszer kétszer én is fölhívtam hogy nem e elmegyünk vhova. Szerintetek akarhat vmit csak baráti viszonyt akarja erősíteni. pl. ma együtt mentünk futni.
18/F
2010. márc. 29. 20:48
11/13 anonim válasza:
szeretne vmi-t, ha már ő hív el akkor szedd össze magad és célozgass h kiszedd belőle mit akar :D
12/13 anonim válasza:
Mi lett veletek? Jóban vagytok még?
Végül összejöttetek, jártatok?
13/13 Adri+ válasza:
Szerintem csak a baráti viszonyt akarja csak felturbózni.
Ha nem bánod, hogy elmehet miatta, kedvesen meg is kérdezheted
a dologról. Ám, ha igazán jó barátod : és nem akarod elveszíteni,
szerintem maradjatok : csak jó barátok.
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!