Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire bizarr ékszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bizarr ékszert küldeni egy lánynak az udvarlás kezdeti szakaszában? Te mit szólnál, ha például kapnál tőle egy ilyet?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 25. 19:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Még annyit: Köszi a kommenteket, írhattok még.
2013. júl. 29. 23:01
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ne!

Magamból kiindulva : nem fogadnám el.

Nem is szeretem a "csecsebecséket", az aranyat sem, és a drága cuccoktól sem dobom el magam.

De furcsa lenne, hogy mondjuk másodjára randizunk, és odaállítasz egy gyémánt karkötővel :D

A főnököm karácsonyra lepett meg agy Zwarovszkyval.

Írtó kínos volt, mert sem fülbevalót, sem nyakláncot nem hordok, de nem illik visszaadni sem...Patt helyzet, amiből én nem jöttem ki jól :S

2013. aug. 14. 19:38
 23/30 anonim ***** válasza:
Így van! Nagyon szerencsés a lány, Én is nagyon örülnék egy ehhez hasonló ajándéknak vagy akár ennek is, tuti nem venném le soha, mert érezném hogy az a valaki mindig mellettem van1, és kettő érezném, hogy mennyire fontos vagyok neki:)18/L
2013. aug. 14. 19:44
 24/30 anonim ***** válasza:

ma 19:44 voltam

"Ha normális, akkor pont hogy örül egy ilyennek és kivételesnek érzi magát, hogy ennyi pénzt is megér valakinek."

És erre értettem, hogy így van:P

2013. aug. 14. 19:47
 25/30 A kérdező kommentje:

Ezek is nagyon ott vannak: [link]

[link]

2013. aug. 14. 19:48
 26/30 anonim ***** válasza:

Egy csajjal 3 hete jártam, amikor névnapja volt, és ebből az alkalomból vettem neki egy ezüst fülbevalót, ami apró lila kövekkel volt kirakva (a kedvenc színe). Mondjuk 2000 Ft volt, ennek ellenére a csaj azt mondta, hogy akkor 3 hét után baromi kellemetlen volt, mert az az érzése támadt tőle, hogy már így az elején azt akarom, hogy elkötelezze magát.

Szóval az ékszer az elején nem jó ötlet.

Mondjuk ennek a csajnak aztán 5 évvel később megkértem a kezét, és már másfél éve a feleségem, az egy dolog, dehát ilyen is van :-)

2013. aug. 14. 19:50
 27/30 anonim ***** válasza:
Lehet hogy megteheted, ha most ilyet veszel neki úgy, hogy még nem is jártok később mit fog kapni? Toronyórát aranylánccal? Én nem örülnék neki, kezdjük ott, hogy az aranyat sem szeretem. 21/L
2014. aug. 6. 18:33
 28/30 anonim ***** válasza:
Ebben az utóbbi hozzászólásban volt valami, és azt is át kell gondolni a te részedről hogy mennyire éri meg olyan sok pénz rá költeni valamire ha pár hét múlva kiderül hogy felesleges volt. Ez a megveszem a másikat dolog szerintem hülyeség, hisz nem ebbe szeret bele a másik, bár tény hogy van aki kellemetlenül érezném magam ettől függetlenül én örülnék hogy, ahogy írtad is ,,különlegesnek érzem magam", de nem csak ilyesmitől érezném magam különlegesnek. Ha olcsó de mondjuk ötletes dologgal leped meg abból is egyértelműen következik hogy gondolsz rá, és törődsz vele.
2014. aug. 6. 22:52
 29/30 anonim ***** válasza:
Én örülnék.Annál is inkább, mert hiába udvarolnak körül, hogy szép vagyok, meg minden, de ennek ellenére soha nem volt még, aki becsült volna annyira, hogy ilyesmivel meglepjen.Pláne a kapcsolat elején..
2016. jan. 28. 15:34
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is rossz ötlet. Szó se róla, vagány dolog, a csaj odalenne érte, sőt a barinőinek is elújságolja, hogy micsoda palija van, aztán meg majd idővel átpaliz... De téged is megértelek, egyszerűen más az elképzelésed.
2016. jan. 29. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!