Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bizarr ékszert küldeni egy lánynak az udvarlás kezdeti szakaszában? Te mit szólnál, ha például kapnál tőle egy ilyet?
2013. júl. 25. 19:06
1/30 anonim válasza:
Biztos örülnék de nem fogadnám el szerintem ilyet ne vegyél udvarlás kezdetén max 1-2 v után vagy évvfordulóra
2/30 anonim válasza:
Én nem örülnék ékszernek túl korai (főleg nem ennek)
Nyomulásnak venném és siettetésnek
20 (lány)
3/30 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem épp egy ehhez hasonló drágasággal lehetne megalapozni, hogy hosszabb távon együtt legyünk.
2013. júl. 25. 19:11
4/30 anonim válasza:
Én megcsináltam, nem jött be. Jaj de kellemetlen, jaj de kellemetlen, ezt mondta el 100x egymás után. Ha normális a csaj, ezzel nem szerzel pontot, fölösleges, sőt ártalmas lehet.
6/30 anonim válasza:
Ha aranyműves vagy, akkor nem bizarr.
7/30 anonim válasza:
Biztos hogy ne, valószínűleg azt érezné hogy csak megakarod venni őt, rosszul érezné magát. De te tudod, mi csak leírjuk a véleményünket.
8/30 anonim válasza:
Nem bizarr, de azért enyhe túlzás lenne egy ilyen ajándék az első randik alatt.
9/30 A kérdező kommentje:
ma 19:12
Ha normális, akkor pont hogy örül egy ilyennek és kivételesnek érzi magát, hogy ennyi pénzt is megér valakinek.
2013. júl. 25. 19:18
10/30 anonim válasza:
Most akkor érdekel a véleményünk vagy nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!