Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bizarr ékszert küldeni egy lánynak az udvarlás
kezdeti szakaszában? Te mit szólnál, ha például kapnál
tőle egy ilyet?
11/30 A kérdező kommentje:
A csaj nem így gondolkodna, h "ennyi pénzt is megérek neki yeee". Kínosan érezné magát, értsed már meg. Nem lehet megvenni a nőket, akiket meg igen, azok kiírják az árukat az adatlapjukon.
2013. júl. 25. 19:29
Akkor ne írj olyat hogy a másiknak miért nincs igaza. A legtöbb dolog általában nem fekete vagy fehér.
2013. júl. 25. 19:29
Udvarlás kezdeti szakaszába? NE csináld. Mások nevébe nem tudok nyilatkozni, de ha engem gyűrűznél meg 1 hét után, otthagynálak ékszerestől. Ez baromi nyomulós, lekenyerező és ijesztő.
2013. júl. 25. 19:59
2013. júl. 25. 19:59
Úgy érezném, hogy meg akar vásárolni, és valószínűleg leépíteném. Pláne, hogy a fülbevalón kívül semmilyen ékszert nem hordok (nem is akarok, nem szeretem őket), így azt is szimbolizálja a dolog, hogy még nem is ismerjük egymást.
2013. júl. 25. 21:24
Felejtsd el, hogy valamire is mész ezzel. Egy nő szereti az ékszereket, de nem hagyja magát megvásárolni. Ha udvarlás elején ezzel jössz, egy normális lánynál 2 reakció lehetséges:
- Visszautasít, és akkor feleslegesen vettél gyűrűt
- Összejöttök, de miattad, nem a gyűrű miatt (...és akkor megint feleslegesen vettél gyűrűt)
2013. júl. 26. 00:42
Ez tényleg olyan, mintha meg akarnád vásárolni. Ha normális lány, semmiképpen nem fogadhatja el. Túl korai.
2013. júl. 26. 23:14
Számomra a linkelt ékszer borzasztóan giccses. Ha ilyet kapnék..kirázna a hideg. Ha pedig olyat kapnék, ami tetszene, de látszik, hogy nem 500 ft volt, akkor nem fogadnám el, mert nem "illik" és amúgyse költsön rám, amíg nem is tudjuk mi lesz. Kicsit megbélyegzéses érzés, mintha ezáltal akarna magához láncolni. És menekülőre fognám.
2013. júl. 28. 16:17
20/30 A kérdező kommentje:
Ékszer alatt én sem valami giccses, kínai, sárkányos sz.arra gondoltam, hanem valami igazán drága 24 karátos karperecre/kötőre. Amit belinkeltem az csak egy példa volt (azért egy ilyen sem ötszáz forint...), ennél azért sokkal, de sokkal jobbat vennék.
Egyébiránt szerintem nincs ebben semmi "megvételi" szándék. Visszaadni meg elég sértő, sőt, megalázó, hiszen neked vette, tedd el, nem kell rögtön járnod vele. Én sem várnám el, hogy azonnal legyen a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések: