Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként hogyan lehet udvarolni?
29 éves vagyok, szóval már nem számítok fiatalnak. Eddig inkább csak fantáziáltam, nem volt senkim. Most megtetszett egy srác, de nem tudom eldönteni, tudna-e vonzódni hozzám. Jóban vagyunk, egyszer próbáltam vele beszélgetni érzelmi témáról, persze nem mondtam ki nyíltan, hogy tetszik nekem, ő meg semmit sem mondott arról, hogy lehetne-e valami, de azóta zavarban van a társaságomban és kerüli, hogy kettesben legyünk. Sajnos, valószínűleg heteró lehet mégis.
Szeretném a jövőben ezt elkerülni, ha majd ismerkedem másokkal. Hogyan érdemes viselkedni, hogy se magamat, se mást ne hozzak kellemetlen helyzetbe?
Egyelőre nem tartok ott, hogy a melegségemet nyilvánosan vállaljam, és futó kapcsolat sem érdekel. Köszönöm, ha van tanácsa valakinek.
Szerintem nekünk melegeknek az internet a legbiztosabb ismerkedési mód, bár ennek is rengeteg hátránya van. Nagyon sok a kamus, kép nélküli és a csak szexet kereső személy, de lehet találni azért normális srácokat is.
Én 3 évvel fiatalabb vagyok nálad egy internetes meleg oldalon találtam meg a párom. Azóta is nagyon jól megvagyunk. Nagy nyilvánosság előtt mi sem vállaljuk, csak a szűk család és a közeli barátok tudnak rólunk. Ha kérdésed van még, nyugodtan írj!
26/F (meleg)
A homofób megjegyzésekkel nem vagyok előrébb.
De úgy is kérdezhetném: heteróként hogyan udvarolnál, ha nem kapsz egyértelmű jelzést, hogy "Nem".
lehet azért van zavarban mert eddig nem gondolt rád úgy :D
Am a legegyszerűbb ha konkrétan rákérdezel ha flörtöléssel nem megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!