Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
166 cm-es magassaggal eselytelen vagyok a csajoknal. Jol gondolom?
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 21:27
11/11 anonim válasza:
Nekem eddig két alkalom volt amikor szóba hozták konkrétan a magasságbeli problémámat. Egyik lány megmondta hogy velem az a baj, hogy alacsony vagyok.
A másik lány pedig nem tekintett férfinak és ezt ki is jelentette, úgy hogy rajtam kívül mindenki 190 volt (férfiak). Utána persze jött a jajj bocsi...
170(172??) cm vagyok és mindig próbálok olyan cipőt hordani ami dob rajtam 1-2 cm-t de nem néz ki idiótán
Bár azt nem tudom hogy aki 175-nek mondja magát hogy lehet nálam alacsonyabb...na mind1
Nekem se volt még sose barátnőm, és lehet hogy nem csak a magasság miatt, mert alapból önbizalom hiányos vagyok de ehhez ez a tény, hogy ekkora vagyok elég sokat dobott a latba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!