Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmenjek vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek már régóta tetszek de nekem nem jön be...és most elhívott randira,de én nem szeretném megbántani és a randihoz sincs kedvem.Szerintetek mit csináljak(légyszi normális válaszokat)2013. júl. 14. 22:52
11/18 anonim válasza:
EGY HANG SÚÚGJA NEKED HOGY A SZINTINEK VAN IGAZAAAAAA *SÚÚÚG SÚÚÚG SÚÚÚÚG*
12/18 anonim válasza:
Arra hajt, hogy megsajnálod. Ne tedd, nem jó ötlet. Ha esetleg később megsajnálod, akkor se menj vele randizni.
13/18 anonim válasza:
Hát mert szeret téged, én sem adnám fel ilyen könnyen :D
14/18 anonim válasza:
Szerintem adj neki egy esélyt, lehet, hogy a végén még pozitívan fogsz csalódni. Gondolj csak bele, nem veszíthetsz semmit, neki viszont sokat jelentene.
15/18 anonim válasza:
Szerintem semmi értelme, hogy elmenj. Mert ha nem jön be, bukó az egész a srác szempontjából, mert ha jól is éreznéd magad vele, max. barátság lehetne köztetek, gondolom. Ezzel pedig sokkal jobban megbántanád adott esetben a srácot, mint így. És egyszer majd feladja, ettől ne félj. Ha meg nem, akkor meg pláne nem kár érte.
17/18 A kérdező kommentje:
Kb.8 éve ismerem...és 2-3 éve tetszek neki
2013. júl. 16. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!