Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy srac, megismertem o is videki meg enis pesten talalkoznank penteken. de viszont megismertem egy masik srscot kozben akinek meg 4 evig volt bnoje de megmindig szenved miatta es szar nezni. de ez a srac is vacsorazni akar penteken. de en meg nem akarom beutni a bokam .. szerintetek is inkabb pestet valasszam?2013. márc. 28. 08:09
1/7 anonim válasza:
Miért mennél el valakivel, aki nem rád kíváncsi, mert még nem zárta le a régi ügyeit?
2/7 anonim válasza:
Szerintem nyomás Pest! A másik srácnak le kell zárnia a múltját, mert amíg ezt nem tette meg, nem tudna tiszta lappal indítani egy másik kapcsolatban.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom !!! Szerintem is nyomas pest :) vegul belattam akarmennyire is megszerettem neki lekell zarnia a multat. EGYEDUL
2013. márc. 28. 08:31
4/7 anonim válasza:
Végül is nincs az kőbe vésve, hogy neked Pestre kell menjél feltétlenül. Ha a szenvedős srác jobban tetszik, akkor várj rá, ez nem lóverseny, nem kell mindenképpen valaki, nem?
5/7 A kérdező kommentje:
De en alapbol pestre akartam menni, csak kozben megismertem ot aki.. nemistudom!!! tobben is mondtak hogynem erdemes torodni vele mert meg mindig odakat zeng az exerol ezzel fajdalmat okozva nekem.
2013. márc. 28. 08:35
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy egy harmadik lenne a nyerő? ne hamarkodd el. persze, elmehetsz Pestre, az még nem eljegyzés :)
7/7 A kérdező kommentje:
Lehetseges, de mar ugy tervezek hogy pestre megyek... aztan ha meg mindig erdeklem a masik sracot akkor keres.. ha nem akkor leves !
2013. márc. 28. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!