Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmenjek vele futni?
Figyelt kérdés
Egy ideje randizunk az egyik csoporttársammal, és felvetődött, hogy mindketten szeretnénk eljárni futni, és akkor akár együtt is mehetnénk.
Ennek meg is örültem, de azért mondtam neki, hogy nincs valami jó tempóm meg túl sokáig nem is bírom.
Nem lesz ez így égő? Ő eléggé sportos, biztos jól bírja, én meg majd hamar kidőlök.
Inkább lemondjam? Leírnám ezzel magam?
Tudom, ez legyen a legnagyobb problémám az életben... :D
2013. máj. 19. 14:54
1/10 anonim válasza:
ne
2013. máj. 19. 14:55
2/10 anonim válasza:
Tisztázzátok ezt még a futás előtt és akkor nem lesz égő.
2013. máj. 19. 14:56
3/10 Sonmi válasza:
menj csak nyugodtan. ő is a 0ról indult, egyáltalán nem ciki :)
2013. máj. 19. 14:57
4/10 anonim válasza:
Szia szerintem egy kacsolat lényege az őszinteség! Szóval ha úgy érzed hogy neked nem megy jól a futás akkor mond meg neki hogy bocsi de nekem nem megy jól a futás! Ha szeret téged vagy azt mondja hogy: semmi baj akkor futunk lassaban és többször megállunk pihenni ,vagy hogy: semmi baj ha nem szeretnéd nem kell erőltetni majd kitalálunk valami más közös programot
2013. máj. 19. 14:58
5/10 anonim válasza:
Menj el vele, csak szólj előre, aztán vedd poénra, így lesz aki biztasson, és lesz kedved futni.
Hajrá!
2013. máj. 19. 14:58
6/10 anonim válasza:
Bátran menj el.Egy jó sportolóval igazi sportolni.Mert ő önti beléd a lelket ő az aki igazán segít fejlődni
2013. máj. 19. 14:59
7/10 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy nem megy, mondtam neki, de lehet hogy úgy gondolja, hogy ez csak szerénykedés vagy ilyesmi. :D
Amúgy futni mindenképp akarok járni, régebben is volt olyan időszak amikor jártam rendszeresen, csak tudom hogy nem bírom olyan jól.
2013. máj. 19. 15:06
8/10 anonim válasza:
Nem megy ugorj fel a hátára. Biztos tetszene neki, és még aranyos is :D
2013. máj. 19. 15:13
9/10 anonim válasza:
Nyugodtan menj el vele futni! Legalább meglátod, hogy mennyire türelmes veled.
2013. máj. 19. 15:17
10/10 anonim válasza:
Menj vele, majd mondod neki hogy csak kocogjatok, vagy ilyesmi, énis lány létemre kijárok fiúkkal futni, és van olyan fiú aki kevésbé bírja mint én, de ettől nem fogom jobban lenézni vagy ilyesmi. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!