Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az h ha megpróbálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h ha megpróbálok egy fiúval barátkozni, és önmagamat adom a srácok mindig szerelmesek lesznek belém?

Figyelt kérdés
Olyankor mindig lelkiismeret furdalásom van. Igy soha nem lehet egy fiú csak a barátom? 17/L

2013. júl. 14. 18:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
kis egoista :D
2013. júl. 14. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert egy fantasztikusan vonzó lány vagy! Valószínűleg szép cicikkel, vékony derékkal, formás popsival és gyönyörű arccal. Én így 27 éves fejjel valószínűleg közelkerülnék hozzád, majd lefeküdnék veled, aztán szerelmes lennél belém, persze nekem csak szexre kellenél. Egyébként meg tanuld meg, hogy nincs fiú-lány barátság! Soha, semmilyen esetben sem(vagyis csak akkor, ha az egyik fél homokos)
2013. júl. 14. 19:00
 3/13 anonim ***** válasza:
A fiú-lány barátság necces ügy. Vagy lányokkal barátkozz, vagy olyan fiúkkal, akik stabil kapcsolatban vannak. A többi fiúval csak haverkodj, és vigyázz, hogy ne küldj félreérthető jeleket.
 4/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok egoista és a kérdésem komoly, mert rossz érzés amikor barastkozni akarok de ők mindig mást is. De azért köszi.
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
fiú lány barátság csak a mesében létezik. Aki szerint nem ígyvan, annak az ellenkező nemű barátja szerelmes.
2013. júl. 14. 19:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon nem szabad saját magunkra pozitív jelzőket aggatni. Nem szabad olyan megtörtént eseteket sem szóba hozni amelyek jó fényben tüntetnek fel bennünket. Akkor egyből undorító mocskos egósokká válunk. A reális önkép legcsekélyebb szikráját sem szabad gyújtani, ha az ezáltal előtérbe kerülő tulajdonságunk jó.
2013. júl. 14. 19:33
 7/13 anonim ***** válasza:

szerintem lehet fiú lány barátság én pl képes lennék rá, de még egy igazival sem találkoztam

valszeg azért lesznek szerelmesek beléd mert fiús, vagány, vonzó csaj vagy

15/F

2013. júl. 14. 19:44
 8/13 anonim ***** válasza:
19:44: Igen, biztos azért szeretnek bele a fiúk, mert fiús... Ennyire azért ne legyél "liberális".
2013. júl. 14. 19:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vonzó számukra az az önmagad, amit mutatsz, esetleg "olyan" közeledésnek veszik a barátkozási szándékodat, vagy túlságosan nyitott vagy azokhoz a lányokhoz képest, akikre a fiúk úgy tekintenek, hogy őket meg kell hódítani, míg téged esetleg könnyebb prédának vélnek.
2013. júl. 14. 20:16
 10/13 anonim ***** válasza:

7es, kisfiú vagy még, majd meglátod, hogy nincs fiú lány barátság. Pont ezért szeretnek bele a kérdező kislányba!

27f

2013. júl. 14. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!