Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet darabszámra megmondani:D Van aki az elsőn, van aki a 10-en:)
2/9 anonim válasza:
A 3ik randi 15-ik percenek 20-ik masodperceben.
De csak ha pontosan ekkor a telehold iranyabol fuj a szel es megszolal egy hajokurt.
Ha ez nem jon ossze akkor az 5-ik randi 7-ik perceben ujra probalkozhatsz.
3/9 anonim válasza:
Digo ... :D
csak röhögök itt a válaszaidon ... :D
5/9 anonim válasza:
Hát a képlet, mint mind tudjuk: (t/s)^2*pi - ide helyettesítsd be az adatokat.
6/9 anonim válasza:
Én a randik előtt már szerelmes vagyok.. Sőt, nem is szoktam úgy elmenni, hogy na akkor ez most egy RANDI (nagybetűsen). :))
8/9 anonim válasza:
#6 Nah várj. A randi azért randi mert ismerkedtek. Ha előtte még nem ismered akkor nem lehetsz szerelmes. Tehát akkor csak ismerősökkel randizol?
9/9 anonim válasza:
Digo, ez nagy volt! :DD
Hülye kérdésre max ilyen választ lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!