Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van ezzel a kérdezéssel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ezzel a kérdezéssel? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy beszéltessem a lányokat és kérdezzek töllük sokat.

De ha valamelyik lányhoz oda megyek sose jut eszembe semmi kérdés. (bár próbálok összehozni valamit szal multkor pl: pont ezt kédeztem meg hogy mért nem tudok tölled semmit kérdezni am vicces hatást keltett)

Szóval hogy kell megismerni egy ember/lányt kérdésekkel? Ti mit kérdeznétek?

2009. okt. 18. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
12%

Szemezzetek és menj oda hozzá, majd kérdezd meg tőle kedvesen és mosolyogva, hogy: "mia f@szt bámúsz' köcsög? :D

Na ezt nem hagyhattam ki :D.

2009. okt. 18. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ez a kérdezősdi nagyon sokmindentől függ; pl hogy épp hol akarsz ismerkedni, mert ugye egy buszmegállóban nem mehetsz oda a csajhoz, hogy bocsi mi a kedvenc állatod. mindig a szituációhoz kapcsolódó kérdést tegyél fel, igazából nem baj, ha nem egy fergeteges filozófiai kérdés, a lényeg hogy feldobj egy témát!
2009. okt. 18. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Csá mizu vidéki vagy???

Na engem egy pali így szólított le nemrég....ez vicces volt:D

2009. okt. 18. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:

múltkor úgy szólított le egy pasi, hogy a Mammutban ültem egy padon és megkérdezte, hogy leülhet-e mellém

mondtam neki,h igen és akkor kérdezgetett,h várok valamit vagy miért vagyok egyedül, stb... na és miután már válaszoltam megkérdezte,h külföldi vagyok-e, mert fura hangsúllyal beszélek :O

na ez egy trükk volt szerintem, 18 éve Bp-n lakom, soha máshol nem éltem, szüleim se külföldiek, nincs se tájszólásom se akcentusom ez tuti :D de erről beszéltem vele vagy 5 percet, hogy honnan szedte és miből gondolja és milyen nemzetiségűnek gondolt, stb... pedig abszolút nem jött be a pasi :D de a taktikája eredményes volt, mert beszélgettünk

2009. okt. 19. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:

NE akard megismerni, a későbbiekben keményen megbánnád.

Különben is, ha a nők annyira akarják az egyenjogúságot, akarjanak csak ők megismerni téged. Ez már a második évezred, itt az ideje hogy a hölgyek is aktivizálódjanak.

2010. jan. 5. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!