Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az exem osszefog velem jonni?
Figyelt kérdés
L. 20, eddig fekete hajam volt de az exem.a szokeket szereti jobban hat legyen. szokere festetem a hajam vad mukorom nagy mellek 75c melltartomeret playmate meret ,playboy cica stilusu csajszi vagyok tavkapcsolat miatt lett vege ....de egyebkent mindenki egy kedves es edes lanynak tart. ja es mielott lepontoztok 2 diplomam van...2013. júl. 11. 07:13
1/6 anonim válasza:
20 évesen van 2 diplomád??? Ejjha nem szarral pirítasz az biztos! :D
Ha a távkapcsolat miatt lett vége az egy baromság. Én is már évek óta csinálom a távkapcsolatot és simán ki lehet bírni. Ez nem jó indok a szakításra.
Ha meg újra összejössz az exeddel az nem lesz már ugyanolyan....soha nem lesz még egyszer ugyanolyan mint az elején... :/
2/6 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb, olyasvalakit keresni, aki ott van a közeledben? Ha már egyszer vége lett a távolság miatt, akkor nagy bizonnyal megint tönkre fog, és egy olyan kapcsolat ami még a távolságot se bírja el, hát ez elég gyenge lehet.
A másik dolog, hogy miért nem úgy hordod a hajad, ahogy te szereted, miért más igényeit helyezed előtérbe?
3/6 A kérdező kommentje:
mert mashogy nem.felelek meg senkinek...soha nem.adtam.meg onmagam ugy igazan egyik kapcsolatba sem..
2013. júl. 11. 07:45
4/6 ASOT válasza:
Szerintem neked totál elmentek hazulról...
És ez már beteges...
5/6 anonim válasza:
Két diplomával írhatnál helyesen agyaska.
6/6 anonim válasza:
Hacsak nem költöztél közelebb hozzá,semmi értelme. Meg lehet,hogy nemcsak a távolság miatt lett vége.. Amúgy szerintem senki kedvéért nem érdemes megváltozni. Légy egyedi! Úgyis találni fogsz majd valaki olyat,aki magadért szeret.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!