Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy fiuba mar jartam vele egy fel evet de szakitottunk egy fereertes miatt de most kozeledik hozzam es enis ujra szeakarok jonni vele mert szeretem?

Figyelt kérdés
Amikor neten beszelek vele ojankor van mikor eltaszit magatol es van mikor kedveskedik de eloben mindig kozeledik hozzam meg beszelunk sokat es tudja hogy szeretem de nem tudom most mire var ??Az egyik baratjanak azt mondta hogy meg o sem tudja mit szeretne ! Szerintetek most mit csinaljak????Tudok tenni valamit hogy eldonthesse mit akar vagy varjam ki amig eldonti ? Segitseeg
2011. dec. 2. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem vàrj méG egy pàr hétig- az nem olyan sok.

viszont ennél tovàbb màr ne.. nem jàtszhadozhat veled csak úgy, nem vàrhatsz örökké míg urasàga eldönti mit akar.

Elöször is szerintem üljetek le beszélni és mondjàtok el egymàsnak mit gondoltok, majd ha "nem tudja" megmondod neki h kap idöt és döntse el

2011. dec. 2. 18:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem nagyon lehet vele beszelgetni erol a dologrol de meg azota is ugyanezt csinalja velem :( tonkretesz idegileg
2012. jan. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!