Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet msn-en "jól" csajozni?
csá hogy kéne msn-en randit kérni?
mert kb van kösztünk vagy 350kilométer
16 éves lány vagyok.. És nincs TELJESEN igazuk a válaszolóknak. 'Csajozni' hát, az tényleg kicsit furcsa, bár attól függ hogy érted.. Először is, ugyanúgy lehet bókolni mint élőben, az nagyon jól esik. Ha ismered/láttad már élőben, de kicsit félénk vagy, szerintem nem baj, ha először MSN-en próbálod meg valamennyire megismerni.
Pár tanács: ne mindig te írj, rá, de ha ő kezdeményez, lelkesen fogadd; ne csak te kérj tőle képet, te is küld; gyorsan válaszolj(és jókat!); ne legyen sok hibád.
Attól még, hogy MSN-en beszéltek, ugyanúgy fokozatosan térj rá a témára (nekem volt már rossz élményem, egy hétig nagyon aranyos volt, élőben minden nap láttam a suliban, de inkább csak köszönt, nem beszélgettünk, aztán kijelentette hogy le akar velem feküdni...) Hát ilyet ne csinálj, de egyértelműen mondd meg, hogy tetszik. Élőben is menj oda hozzá. Hívd el valahová.
DE az tuti, hogy élőben sokkal természetesebb, meg jobb is ! Inkább azt válaszd^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!