Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet reagálni?
Randin vagytok egy lánnyal, kerthelyiségben iszogattok, asztalon kint van a telefonotok, mert éppen mutattatok neki valamit. Odajön egy volt osztálytárs, aki lány, ad-kap egy puszit, kérdez párat, majd tovább áll, észlelve, hogy zavaró tényező. A lány, akivel randiztok, idegesen elkezd kérdezősködni, féltékenységi jelenetet rendez (első randin!), lek.vázza a másik csajt, felkapja a mobilotok, majd belevágja az italba és elrohan.
Ez tulajdonképpen garázdálkodásnak minősül, nemde? Ilyen helyzetben hogy reagálnátok? Egyáltalán jogos a fellépése az alapszituáció miatt?
Mivel nekem is voltak már "érdekes dolgaim" az életem során nem csinálnék nagy ügyet belőle, sőt az az igazság, hogy ezzel a lépéssel nálam bevágódna a csaj..nekem szimpatikus lenne, hogy féltékeny( imádom a féltékeny nőket..imponáló)
szóval higgadtan megbeszélném vele, hogy ez mi volt...és természetesen a mobilom kifizettetném vele..de szerintem a csaj ezt magától is felajánlaná békülés után, hogy megtéríti az árát...aztán persze még azt is jogosan elvárhatnám, hogy majd ő is tolerálja az én esetleges agybajaim :-)Lehet fura, de nekem az összes exbarátnőmmel az volt a bajom, hogy nem féltékenykedtek..nem kértek számon...vagyis szerintem egy sem szeretett igazán..egy ilyen csajért a két kezem összetenném! Na de kinek a pap kinek a papné..gondolom neked nem jött be! :-) Ráadásul lehet megcsalta a volt párja vagy valami trauma érte anno és lelkileg ilyen lett tőle..nem szabad elítélni rögtön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!