Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit üzennétek azoknak a fiúknak akik nem szeretnek kezdeményezni, nem olyan fajták, gátlásosak?
Nekem nagyon fontos, hogy a fiú kezdeményezzen. Persze a lánynak is ki kellene mutatnia ha szimpatikusnak találja a másikat. Tehát így van értelme a kezdeményezésnek. Szerintem, de biztosan vannak akik ezt másképpen gondolják.
Azt üzenem a fiúknak akik bátortalanok, vagy nem olyan fajták, hogy ha egy olyan lánnyal találkoznak, mint amilyen Én vagyok, akkor kössék fel a nadrágot és álljanak oda elé! Nekem nagyon fontos, hogy férfiként viselkedjen! Ne legyen félénk ilyen területen. Persze az normális ha valaki izgul, meg szorong.
"Persze a lánynak is ki kellene mutatnia ha szimpatikusnak találja a másikat."
Egyre ritkábban szokták de az elvárás csak ott van, hogy ugyanúgy menjenek a pasik oda hozzájuk.Tegnap jártam igy, két külön csaj is megnézett, mert nagyon helyén volt a kisugárzásom, de ahogy odanéztem lehajtották a fejüket mint valami 5 évesek.25 körüli nőkrők beszélek. Éljenek az elvárások és a gátlások :))
15:31-es vagyok.:
Elvárás-gátlás:- elvárás: Rosszul fogalmaztam. Lehetőség van arra hogy a nő is kimutassa a férfinak az érzéseit, hogy tetszik neki. Igaz a kell az parancsként hangzik, tehát egy rossz megfogalmazás ezen a területen. Mert szabadság van. Senki nincs rá kényszerítve. Nem kötelező.
-gátlás: Gátlásos egy nő is lehet. Ezt észre is lehet rajta venni. A szemlesütés zavart is jelenthet. Félénkséget. Meg ugyebár visszautasítást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!