Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit üzennétek azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit üzennétek azoknak a fiúknak akik nem szeretnek kezdeményezni, nem olyan fajták, gátlásosak?

Figyelt kérdés

2013. júl. 4. 16:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én igaz pasi vagyok, de azért leírom a véleményemet: nem szabad megijedni a lányoktól, csak azért, mert 1-2 esetleg visszautasított. Na és. Engem már jóval többen, mint 200-an utasítottak vissza, bár én olyan ronda vagyok, hogy valószínű sosem találok olyan lányt, aki el tudna fogadni. Ennek ellenére én kitartóan próbálkozok, hogy legalább elmondhassam, hogy minden tőlem telhetőt megtettem.
2013. júl. 4. 16:58
 12/21 A kérdező kommentje:
A lányokat akarom hallani, irjatok csajok, számit a véleményetek.
2013. júl. 4. 17:08
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fontos, hogy a fiú kezdeményezzen. Persze a lánynak is ki kellene mutatnia ha szimpatikusnak találja a másikat. Tehát így van értelme a kezdeményezésnek. Szerintem, de biztosan vannak akik ezt másképpen gondolják.

Azt üzenem a fiúknak akik bátortalanok, vagy nem olyan fajták, hogy ha egy olyan lánnyal találkoznak, mint amilyen Én vagyok, akkor kössék fel a nadrágot és álljanak oda elé! Nekem nagyon fontos, hogy férfiként viselkedjen! Ne legyen félénk ilyen területen. Persze az normális ha valaki izgul, meg szorong.

2013. júl. 8. 15:31
 14/21 anonim ***** válasza:
15.31, szoktál adni jelet?
2013. júl. 8. 15:43
 15/21 anonim ***** válasza:
én baromi jól el tudok beszélgetni olyan lányokkal, akik NEM tetszenek, de minél jobban tetszik a csaj, annál kevésbé tudok megszólalni, nyitni :DDD
2013. júl. 8. 17:43
 16/21 anonim ***** válasza:
15:43-as válaszolónak a kérdésére.: Valamikor igen és valamikor nem. Ha nem tetszik a fiú akkor kerülöm a szemkontaktust is vele, mert félreértheti.
2013. júl. 8. 20:48
 17/21 A kérdező kommentje:

"Persze a lánynak is ki kellene mutatnia ha szimpatikusnak találja a másikat."

Egyre ritkábban szokták de az elvárás csak ott van, hogy ugyanúgy menjenek a pasik oda hozzájuk.Tegnap jártam igy, két külön csaj is megnézett, mert nagyon helyén volt a kisugárzásom, de ahogy odanéztem lehajtották a fejüket mint valami 5 évesek.25 körüli nőkrők beszélek. Éljenek az elvárások és a gátlások :))

2013. júl. 8. 21:11
 18/21 anonim ***** válasza:

15:31-es vagyok.:

Elvárás-gátlás:- elvárás: Rosszul fogalmaztam. Lehetőség van arra hogy a nő is kimutassa a férfinak az érzéseit, hogy tetszik neki. Igaz a kell az parancsként hangzik, tehát egy rossz megfogalmazás ezen a területen. Mert szabadság van. Senki nincs rá kényszerítve. Nem kötelező.

-gátlás: Gátlásos egy nő is lehet. Ezt észre is lehet rajta venni. A szemlesütés zavart is jelenthet. Félénkséget. Meg ugyebár visszautasítást is.

2013. júl. 8. 21:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen, ők lehetnek gátlásosak, nekünk nem szabad.
2013. júl. 13. 13:56
 20/21 Dzsencó0015 válasza:
Szedjétek össze magatokat....:3
2013. nov. 21. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!