Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit üzennétek azoknak a fiúknak akik nem szeretnek kezdeményezni, nem olyan fajták, gátlásosak?
Az én üzenetem az együtt érzés, és a sajnálat. Nem csak azért, mert nem megy a kezdeményezés, hanem azért, mert a lányok nem tudják, hogy ilyen van,és nem is kevés,és nem egyszerű, sok esetben egyenesen lehetetlen a változtatás. Persze a lányok sem hibásak, valaki el kellene mondja, hogy ilyen létezik, és lehet, hogy valami nagyon fantasztikusat veszítenek, csak azért, mert nem való az ha a lány kezdeményez. Még azt üzenném, hogy vannak megértő, és nem mindent csípőből elutasító lányok, ezért gátlásos fiúk ne adjátok fel!!!
25/L
Várom a vállaszokat minnél több lánytól!
( Én se szeretek kezdeményezni, mert úgye ők se jeleznek. Nincs meg bennem a vadászösztön, egyszerüen nem okoz örömet hogy meghóditsak egy lányt. Szeretek megismerni lányokat, ha úgy jön ki a lépés, de nem szeretem leszólitani, elcsábitani öket. )
Nem panaszkodni jöttem ide, teljesen objektiven kérdem, kiváncsi vagyok lányok, ti hogy látjátok ezt az egészet.
"hanem azért, mert a lányok nem tudják, hogy ilyen van,és nem is kevés,és nem egyszerű, sok esetben egyenesen lehetetlen a változtatás. Persze a lányok sem hibásak, valaki el kellene mondja, hogy ilyen létezik, és lehet, hogy valami nagyon fantasztikusat veszítenek, csak azért, mert nem való az ha a lány kezdeményez."
Dehogynem tudják, csak egyáltalán nem érdekli őket4 amíg van elég talpnyaló, addig hol foglalkoznak ők ilyen "kicsinyes kis semmiségekkel?"
Olyanok, mint a politikusok, csak őket nem mi választjuk ciklusonként.
Kedves 8! 6oska vagyok, nem akartalak megbántani, és szerintem a lányokat sem kell megbántani, illetve azokat a fiúkat sem, akik nem szenvednek gátlásoktól.
Hidd el van mindenféle ember, lány, és ha tisztában vagy a saját eszközeiddel és képességeiddel akkor a megfelelő módon te is biztos találsz magadnak egy lányt, aki megértő, és ha kell kezdeményező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!