Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szerettek kezdeményezni?
Ilyen a világ, neked kell kezdeményezned, ha ő nem mer, és ismerkedni akarsz.
Ha a srác tenne fel hasonló kérdést rólad, akkor neki is ezt mondanám, csak persze durvábban.
Azt hiszem, mindent tehetsz, de ne add fel. Annál sosincs rosszabb. És, ha engem kérdezel, kérdezd meg a körülötted lévőket(már azokat, akikben nagyon, de nagyon megbízol), hogy szerintük érdemes-e. Ha mindenképpen nemmel válaszolnak, akkor lehet, hogy érdemes lenne, úgymond "leváltani" szegény srácot. Viszont, ha van legalább egy valaki, aki továbbra is biztat, és támogat, és esetenként elmegy veled előtte, hogy utána egymásra vigyoroghassatok, akkor - legalábbis, szerintem - van esélyed. De, a legfontosabb, az az, hogy kérdezd meg magadtól. Tedd fel a kérdést. Ha egyből nem a válaszod, az egyenlő az esélytelennel. Ha egyből igen, abból még lehet valami. Ha pedig, nem vagy semmiben sem biztos, az meg teljesen normális. Később ki fogod bökni valamikor a választ.
Addig is, én akkor is melletted állok, ha véletlenül összetöri a szíved az a szerencsétlen.
Legjobb barátnőd - Remélem, nem kell mondanom melyik, de ha gondolod, kérdezd meg élőben :)
U.i.: Ha kellenek sírós zenék, azt majd én elintézem :D Már, ha egyszer összejöttök, de aztán szakítotok... Bár, a mostani állás szerint, inkább megöljük, mint szeretjük, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!