Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy ma már a csajnak kell kezdeményezni, ha járni akar valakivel?
Figyelt kérdés
aki pedig félénk és nem mer közeledni az senkinek sem kell?2013. máj. 19. 20:53
1/14 anonim válasza:
nem feltátlenül van így. Egyénfüggő. Pl én csak akkor kezdeményezek beszélgetést ha a srác haver. Mert akkor nem számít, De ha egy srác tetszik, én nem kezdeményeznék.. Nem akarom hogy azt higgyje hogy rámászok..
2/14 kovacsdorka. válasza:
Én meg sosem kezdeményeztem, mégis voltak kapcsolataim
3/14 A kérdező kommentje:
jó ez nem mindenkire igaz, vannak kivételek
2013. máj. 19. 21:00
4/14 anonim válasza:
Így kompenzáljuk a nősovinizmust. :)
5/14 anonim válasza:
feminizmus, női egyenjogúság, na azért.
6/14 anonim válasza:
Valaki írta ezen az oldalon nemrég, hogy az kezdeményezzen, aki akar valamit a másiktól. Ha neked bejön egy fiú, miért ne kezdeményezhetnél ahelyett, hogy rá várakoznál?
7/14 A kérdező kommentje:
azért mert ha nem tetszenék neki csak hülyét csinálnék magamból, valúszínú hogy ha ő nem kezdeményezett, akkor nem is tetszek neki,
2013. máj. 19. 21:04
8/14 anonim válasza:
""valúszínú hogy ha ő nem kezdeményezett, akkor nem is tetszek neki"
Ó ez baromság. Száz oka lehet ha valaki nem kezdeményez de attól még tetszhetsz neki. Tudnák akár személyes példákkal szolgálni csak ahoz a bőrömbe kéne bújnod hogy megértsd a helyzetemet. :)
9/14 anonim válasza:
"azért mert ha nem tetszenék neki csak hülyét csinálnék magamból"
De ha egy fiú kezdeményez nálad és neked nem tetszik, akkor ő utána biztos nem érzi kellemetlenül magát... Amúgy más okai is lehetnek annak, hogy nem kezdeményez nálad valaki, nem csak az, hogy nem tetszel neki. Valakinek meg kell tennie az első lépést, és az lehetsz akár te is. Ha nem tetszel neki, akkor meg ez van, legalább tovább lehet lépni.
10/14 anonim válasza:
Szerinted csak a nőket érinti rosszul, ha visszautasítják? A fiúknak is ugyanolyan rossz. Annak pedig, hogy ő nem kezdeményez, lehet más oka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!