Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek, aki úgy érzi, teljesen más élete lenne, ha csak egy kicsivel szebb arca lenne?
Engem megőrjít, hogy gyűlölöm, amit a tükörben látok.. Minden mást megteszek, hogy jól nézzek ki, jól öltözködöm, sportolok, odafigyelek az étrendemre, stílusos a hajam.. De úgy érzem, mindez hiába, mert az arcomon nem segít semmi.
Állandóan azt érzem, hogy ez az egy gátol meg, hogy teljes életet élhessek (vagy legalább ha elfogadni képes lennék, hogy ne azt érezzem minden pillanatban, hogy egy ilyen pasi egy vonzó lánynak se kellene). És ez már teljesen tönkretesz lelkileg, ma is láttam a padon üldögélni egy szép lányt a pasijával, majdnem elsírom magam, hogy én ezt sosem fogom átélni, mert olyannak születtem, amilyennek. Ez a tehetetlenség megőrjít.
"Maximum nem egy világszépe csajt találsz magadnak; ja, hogy az meg mondjuk nem kell?"
Nem kell hogy világszépe csajom legyen, de olyan kapcsolatban nem tudnék boldog lenni, ahol nem érzek vonzalmat. Az ugyanis nem kapcsolatnak, hanem barátságnak (vagy házasságnak, he-he) hívják. De érted még ha egy full átlagos csaj ad magára annyit, amennyit én foglalkozom a megjelenésemmel, nem igaz, hogy az nem lesz csinos.
Ha úgy érzed nem szép az arcod, legalább tudhatod, hogy aki kedvel, az téged kedvel és nem a helyes pofidat. Ne légy bátortalan, légy előzékeny, határozott, és merj odamenni a lányokhoz. Az utcán látok egy csomó fiút, akikről látom, hogy nem a leghelyesebbek, de olyan kedves mosolyuk van, de még csak véletlenül sem kezdeményeznének, és sajnálom, mert én is bátortalan vagyok... :D
Pedig csak fogadd el az arcodat, ha nincs ilyen konkrét dolog, ami "csúnya", mint hatalmas anyajegy, vagy szétálló fülek, hatalmas orr, akkor úgysem tudsz változtatni, de nem is érdemes!
Én így vagyok, csak lányban. Bár én végülis sminkelhetek, az valamelyest cheat a dologban...
De teljesen megértelek. :(
Kedves Kérdező.
Én lány vagyok de erőst csúnyának tartom magam. Míg suliba jártam folyton hallgattam is, hogy decsúnya meg fúj, gondolhatod, milyen érzés lehetett. Aztán külső okok miatt több éve nem járok közösségbe, nem beszéltem magamkorú fiúkkal. Nagyon hiányolom, de félek is, hogy még mindig csúfnak tartanának. :) Tudod, nem az, hogy ápolatlan lennék, egyszerűen csúnya az arcom - nagy krumpliorrom van. Nehéz ezt a tényt elfogadni, de én azért reménykedek, hogy ha megint járhatok társaságba, csak lesz valaki... Belsőleg nagyon szoktak kedvelni, de még sosem jártam senkivel, bár már többen voltak szerelmesek belém. :) De a tény, hogy csúnya vagyok, mindig kísért, és néha mély depresszióba taszít.
Ezt csak azért mondom hogy tudd, nem vagy egyedül. Egyébként mindig irigyeltem a fiúkat, mert nekik sokkal könnyebb a lányok előtt vonzónak feltűnniük, olyan dolgokkal, ami nem a külsőn múlik. Ezt elsőkézből tudom, mert rengeteg lány kiöntötte nekem a szívét és köztük is voltam sokáig. Ha gondolod, privátban megosztok veled néhány ilyen dolgot.
Amúgy meg... Rengeteg csúnya pasit látok szép nőkkel az oldalukon. Tényleg. :) Tartsunk ki.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!