Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tekintsek el ettől?
Megismerkedtem egy sráccal. Először bevallom nem is akartam találkozni vele, mert nagyon brutális arca van. Olyan, akiről semmi jót nem feltételezne az ember. Komornak, agresszívnek, unintelligensnek, tanulatnnak, stb nèz ki.
Egy baràtom tanácsàra találkoztam vele. Feszengtem a 'randi' elején, mert semmi jót nem feltételeztem róla. Az előző kapcsolatom nagyon rosszul végződött (vert a volt párom, aggresszív volt), így érthető, hogy tartottam egy kicsit. A srác végig mosolygott, kedvesnek és aranyosnak tűnt. Egyből 'megfogott' a mosolya, a hangja. Viszont tartok egy picit tőle, fentebb említettem, hogy kicsit aggresszív beütése van. Nem szeretnèk még egy rossz kapcsolatot.
Jogosan félek? Mit tegyek?
Szerintem próbáld meg jobban megismerni.
Vannak ilyenek,hogy brutális arc,de közben fát lehet vágni a hátán és a fordítottja is.
14 évesen agresszív barom vagyok?
Velem is voltál már együtt?
Ebből lekövetkezik hogy biztosan ismersz.
Milyen jóóó nekem $:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!