Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg lányoktól kérdem, szerintetek ettől megpuhulna és eljönne velem randizni?
Van egy lány a suliban aki bejön nekem, beszélgettem már vele de inkább csak facebookon, élőben elég közönyösen viselkedik, szóval szerintem elküldene a búsba ha elhívnám valahova.
Arra gondoltam hogy lesz nemsokára ki-mit-tud a suliban és előadnék egy számot (elég jól énekelek és gitározok) esetleg még neki is küldeném a számot. Nektek bejönne az ilyesmi?
én zavarba lennék és rohadt happy lennék :D
szerintem tuti megpuhul mint egy pillecukor :D főleg ha nagyon szépen adod elő és ránézel közben ^^
ha tényleg jó vagy, akkor mindenképp állj ki, de ne mondd a nevét, csak esetleg néha nézz rá közben, de ne annyira sokat, hogy kínos legyen.
21/L
Imádom ezt a számot T-T Mondom én behalnék helyben :D
de hát a csaj egyéniségétől függ :)
az dejó szám:DDDD
én is hallgatom :P
am nyugodtan csináld mert ha őt nem is csábítassz el valakit biztosan, tehát csak nyerhetsz ezzel:D
Sok sikert főnök!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!