Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a magasság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a magasság a nőknek?

Figyelt kérdés

168 cm magas vagyok, és nem kell elmondani azt nekem is, hogy "annak biztos nem számít aki igazán szeret" mert ezt tudom, de először is lenni kéne egy olyan nőnek akinek bejövök.

A lényeg: Elbírnátok fogadni egy ilyen magasságú srácot magatok mellé hölgyeim? :)

2013. jún. 30. 21:54
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Tudom :D Csak az a gond az egésszel, hogy nem találok olyat akinek bejönnék, lehet hogy a személyiségem miatt mert nem vagyok olyan rámenős meg ugye interneten nem lehet csajozni.
2013. júl. 6. 15:59
 42/42 anonim ***** válasza:
Ha még át is mennél a magasság szűrőn utána egyéb méretekben jön a következő szűrő ami sokkal kegyetlenebb, mint a magasság-szűrés... Tudod miről van szó. És ha nem ütöd meg az elvárást azonnal repülsz személyiségtől függetlenül...
2013. júl. 6. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!