Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a magasság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a magasság a nőknek?

Figyelt kérdés

168 cm magas vagyok, és nem kell elmondani azt nekem is, hogy "annak biztos nem számít aki igazán szeret" mert ezt tudom, de először is lenni kéne egy olyan nőnek akinek bejövök.

A lényeg: Elbírnátok fogadni egy ilyen magasságú srácot magatok mellé hölgyeim? :)

2013. jún. 30. 21:54
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy "Napóleon szindrómás" lennék, mert nem basztatott ez idáig kimondottan senki és semmi.
2013. jún. 30. 22:15
 22/42 anonim ***** válasza:

mert aki vezetői pozícióba van az mind szemét ? -.-ˇˇ hát bocs, de belőled sem lesz ilyen hozzáállással semmi.

mit akarsz kezdeni az életeddel? mit tanulsz , dolgozol?

2013. jún. 30. 22:15
 23/42 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod, hogy mi lesz belőlem mi? Amúgy én közmunkás vagyok.
2013. jún. 30. 22:16
 24/42 anonim ***** válasza:

Nem-e? Nem mind szemét, de az alacsonyak kivétel nélkül igen mert nem azért kerülnek hatalmi pozícióba, mert olyan okosak vagy elhivatottak lennének, hanem mert így kiélhetik a hatalomvágyukat.

Alacsony főnöktől ments meg uram minket. Ennél már csak egy rosszabb főnök-fajta van: a ronda, dagadék nő. Aki kirúgással fenyegeti az embereket, ha nem fekszel le velük.

Ritka a normális főnök.

2013. jún. 30. 22:17
 25/42 A kérdező kommentje:
Én nem vitatkozok senkivel. Kerek-perec megmondom, hogy szar főnök lenne belőlem, mert túl elnéző lennék a beosztottaimmal vagy ha valamit sz*rul csinálnának akkor megcsinálnám helyettük.
2013. jún. 30. 22:20
 26/42 anonim ***** válasza:
Akkor maradj közmunkás ha ez kielégíti a vágyaidat :)a lényeg, hogy azt tedd ami boldoggá tesz.
2013. jún. 30. 22:21
 27/42 anonim ***** válasza:

"mert túl elnéző lennék a beosztottaimmal vagy ha valamit sz**ul csinálnának akkor megcsinálnám helyettük."

Nice try. Kár, hogy amint megéreznéd, hogy nem kell többé lapítanod simán átvennéd a baáskodó szemétláda szerepét.

2013. jún. 30. 22:23
 28/42 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy jól érzem magam közmunkásként, mert ez nem igaz. Szeretnék kicsit feljebb lépni fokozatosan, de nem szeretnék vezető pozícióba kerülni, mert az nagy felelősséggel jár, és nekem épp elég az a felelősség amit a saját munkámért válalok, nem hogy még tartsam a hátam ha valamelyik dolgozó elb*sz valamit.
2013. jún. 30. 22:24
 29/42 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy nem lennék szemétláda! Meg nem is akarok vezető pozícióba kerülni.
2013. jún. 30. 22:25
 30/42 anonim ***** válasza:
Mégis milyen munkában gondolkodsz egyébként? mire van képesítésed vagy vágyad?
2013. jún. 30. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!