Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, hogy 15 évesen csak 163 centi vagyok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 17:56
1/7 anonim válasza:
én ismerek olyat aki 14 évesen akkora mint a 8 éves tesóm
szerintem nagyon nem gáz
3/7 anonim válasza:
A lányok utálják az alacsony fiúkat, ilyen magassággal csak 8-10 éves kislányoknál lehet esélyed.
4/7 anonim válasza:
Én 23 évesen vagyok ilyen öhm... "magas", mégis mindig volt barátnőm, jelenleg menyasszonyom.
Na bumm.
5/7 anonim válasza:
ne keseredj el majd megnősz én egy nyár alatt nöttem 10cm-tert ez volt tavaly most 15 évesen 181cm magas vagyok... szóval van esélyed h nőjl 5-6cm-tert
6/7 anonim válasza:
5. vagyok fiú (nem mintha nem lenne egyértelmű)
7/7 Pretty_Fighter válasza:
Engem nem zavar,nem is ismerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!