Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít a magasság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a magasság a nőknek?

Figyelt kérdés

168 cm magas vagyok, és nem kell elmondani azt nekem is, hogy "annak biztos nem számít aki igazán szeret" mert ezt tudom, de először is lenni kéne egy olyan nőnek akinek bejövök.

A lényeg: Elbírnátok fogadni egy ilyen magasságú srácot magatok mellé hölgyeim? :)

2013. jún. 30. 21:54
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Szimpla érettségim van, és valami fizikai munkát (lehet könnyű vagy nehéz) vállalni, mert azzal "tudnék" elhelyezkedni itt talán. Ha meg valahogy sikerülne kijutnom külföldre akkor is valami könnyű munkát (mosogatás, takarítás), vagy elmennék egy tanfolyamra és letennék valami szakmát.
2013. jún. 30. 22:29
 32/42 anonim ***** válasza:
Hát szimpla érettségivel nem lesz könnyű :/ meg hát ez sem túl vonzó a legtöbb csajnak, de kívánom, hogy találjon meg a boldogság téged is.
2013. jún. 30. 22:32
 33/42 anonim ***** válasza:
"legtöbb csajnak" - 99.9%
2013. jún. 30. 22:35
 34/42 anonim ***** válasza:
Szàmít egy làny ismerősöm, panaszkodott, hogy a pasija csak 180 centi, mikor a lány èpp, hogy 160. Nem is értem, mièrt csinàlja ezt.
2013. jún. 30. 22:39
 35/42 anonim ***** válasza:
Nézd, én magasabb vagyok nálad, de ha beleszeretnék egy ilyen mags fiúba, mondjuk úgy elbűvőlne a személyisége, engem nem, zavarna. KOmolyan. JA, és nem mellesleg vannak nálad alacsonyabb lányok is, így szerintem nincs nagy gond.
2013. jún. 30. 22:42
 36/42 A kérdező kommentje:
Igazatok van, és köszönöm a segítséget, és elnézést szeretnék kérni a tegnapi "kommentjeimért". Igazából nem akartam panaszkodni, csak igazából azt nem értem hogy miért nem tudok találni magam mellé egy normális, és méretben arányos csajt. Nem kell 10/10-esnek lennie, de azt se szeretném ha húsgolyó lenne. Azt a középutú "töltött galambocska" kategóriájú lány még tökéletesen megfelelne nekem. :)
2013. júl. 1. 14:56
 37/42 anonim ***** válasza:

Üdv Kérdező! Sajnos nagyon számít a magasság, rengeteg nőnél. Én is alacsony vagyok a 171cm-el, és tudom mekkora hátrány ez. Hiába van diplomád, szinte emberszámba sem vesznek ha nem vagy magas min 180, de inkább 185cm.. Ezekből lesznek az un. főnökök...

Ha nem hiszed el, hogy milyen fontos a magasság, akkor regisztrálj néhány társkereső és nézz meg kb 1000 női adatlapot, főleg alacsony <160cm nőkét.. A válszt ott találod.. 25/f.

2013. júl. 1. 22:38
 38/42 A kérdező kommentje:
Értem én sajna, de azért próbálkozok az alacsony csajoknál hátha összejön valami, ha meg nem akkor se akarok elkeseredni. Valahogy felakarom találni magam, hogy ha nem lesz nő életemben akkor is tudjak boldog lenni. :) (Még ha nem is igazán leszek boldog, de akkor is megakarom próbálni)
2013. júl. 2. 20:18
 39/42 A kérdező kommentje:
Még annyival kiegészíteném, hogy közmunkán se vagyok az a nyalizós/mindent jobban tudok típus. Meghallgatom a munkatársaimat, hogy hogy kéne úgy csinálni, hogy ne legyen belőle gond. Nyalni nem igazán szeretek főnöknek, inkább megcsinálom (megpróbálom) jóra a kiadott munkát.
2013. júl. 2. 20:21
 40/42 anonim ***** válasza:

vannak alacsony lányok, őket egyáltalán nem zavarná a magasságod :D

egy 150-160 cm-es lányhoz elég magas vagy

2013. júl. 6. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!