Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megláttam egy csókolózó párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megláttam egy csókolózó párt és eszembe jutott hogy én úgy szeretnék. Mással is így van?

Figyelt kérdés
Én eddig csak 1 pasival csókolóztam. Először sz*r volt, aztán meg váááó :D én kész voltam tőle. De nem sokat csókolóztam, csak 2-3 alkalommal mert ő inkább a szexre hajtott. Na de ma láttam egy csókolózó párt és az jutott eszembe, hogy "Én is akarok" meg feljött bennem az érzés hogy milyen jó volt. Ez mással is így van? Szinte éreztem a srác ajkait így a gondolataimban *_* :D
2013. jún. 29. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Énis-énis-énis!!!! Vhogy így tört fel?:DD Amúgy hány éves vagy kérdező?
2013. jún. 29. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Én már csinálhatom, mert múlthéten összejöttem a sráccal aki tetszett, háhá! :D

De egyébként nemrég még én is pont így éreztem! :)

2013. jún. 29. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. xD Mindig mondtam, hogy majd a nagy Ő-vel az első csók. Majd nem is számítottam rá, és egy buliban… na mindegy. Ez 2 hónapja volt, azóta se smároltam mással, de néha nagyon vágyom rá, még akár azzal a sráccal is … :D Ez ilyen. :(
2013. jún. 29. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha gondolod én feláldozom magam neked :D
2013. jún. 29. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ajjé! :)
2013. jún. 29. 22:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Jajj most is így belegondolva olyan jó puha volt a szája, ejj :DD

Mikor megcsókolt az jutott eszembe hogy "De puha kellemes a szája" :D Jajj kééész vagyok :D

2013. jún. 29. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Most én is szívesen megcsókolnék egy lányt! Írj privátot!
2013. jún. 29. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!