Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék, pasizás" ügyben segítséget. Tanácstalan vagyok, akkor hogyan is tovább?!
Van egy srác, aki pár napja rám írt, és hihetetlen sokat beszéltünk. Előtte suliban még 1-2 szót max, ha váltottunk, de pár napja rengeteget beszéltünk, mint írtam. Olyanokat írt, hogy ő tényleg nagyon bír engem, meg írok valamit és akkor ,,ezért is bírlak:D" , és hihetetlen rendes velem. :)
de mégis nagyon nagy félelem érzet van bennem, vagy hogy is írjam...
meg hát nagyon megkedveltem...:O
találkozni szeretnék vele, csak nem tudom, hogy a 16 éves(lány) fejemmel, ezt hogy közöljem a 19 éves sráccal:D
...és bocsi, ha túl hosszú, vagy kissé nevetséges, zavaró a szöveg, vagy amit szeretnék kérni... vagy akármi, de nagyon tanácstalan vagyok, hogyan-és miképp akkor...:D előre is Köszönöm a válaszokat ! :)
Köszi a választ ! :)
próbálok nem parázni, csak sajnos nem vagyok az a fajta, aki így simán megmeri kérdezni, vagy bármi...
pedig, teljesen igazad van, tényleg nem kellene paráznom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!