Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Nem találok korban hozzám illő foűt? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. 159 cm, 58 kg. Leginkább azt mondanám magamra, hogy egészségesen kerekded. Van fenekem és mellem (75C), de lapos a hasam és nincs nagy hátam. Nem öltözködök kihívóan, a sminkem pedig kimerül a szájfényben és a szempillaspirálban. A korombeli fiúkkal (értem ezalatt a 15-16-17 éveseket) nagyon jól kijövök, nem vagyok az a nebáncsvirág típus, és tetszik nekik, hogy nem besértődök a poénjaikon, hanem visszaszólok, és együtt nevetünk. A probléma inkább az, hogy egyikük sem közeledik hozzám "úgy"... ellentétben az utcán, a buszon, a megállóban, effektíve bárhol a 22-23 év körüli pasik állandóan leszólítanak, és amikor megemlítem, hogy 15 vagyok, csak nevetnek és megkérdezik, hogy valójában mennyi a korom.

Nem azzal van a baj, hogy nincs fiúm, mert annyira nagyon-nagyon nekem sem tetszik senki, azért meg nem fogok "felszedni" valakit, hogy ne legyek szingli, csak egyszerűen nem értem, hogy miért van az, hogy a nálam 7-8 évvel idősebb srácok folyamatosan megtalálnak, míg a velem egykorúak csak haverként néznek rám...

2013. ápr. 28. 18:13
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
A kerek formák miatt van, az mindig az idősebb pasiknak jön be, ezt tapasztaltam én is, bár én nem bánom.
2013. ápr. 28. 18:16
 2/38 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bejösz nekik, csak nem mernek kezdeményezni, esetleg volt már rossz tapasztalatuk ezzel kapcsolatban, lehet hogy már próbálkoztak más lánynál és elutasította őket, és ezért nem akarnak csalódni.
2013. ápr. 28. 18:16
 3/38 anonim ***** válasza:
Pesti vagy?:)
2013. ápr. 28. 18:17
 4/38 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat :)
2013. ápr. 28. 18:18
 5/38 A kérdező kommentje:
nem, sőt Pesttől elég messze lakok :)
2013. ápr. 28. 18:19
 6/38 anonim ***** válasza:
én 170 cm vagyok és 60 kg. :DD 15/L
2013. ápr. 28. 18:20
 7/38 A kérdező kommentje:
és a méreteid hogy jönnek ide? :D
2013. ápr. 28. 18:23
 8/38 anonim ***** válasza:
csak nem tudom elképzelni hogy te hogy nézhetsz ki.xd
2013. ápr. 28. 18:24
 9/38 A kérdező kommentje:
alacsonyan :) a sulinkban én vagyok törpilla :)
2013. ápr. 28. 18:26
 10/38 A kérdező kommentje:
Lehet valahogy a kérdésen változtatni? Milkalila ibolyám sincs, hogy a "fiút" szóból hogyan lett "foűt"...
2013. ápr. 28. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!