Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Nem találok korban hozzám illő foűt? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. 159 cm, 58 kg. Leginkább azt mondanám magamra, hogy egészségesen kerekded. Van fenekem és mellem (75C), de lapos a hasam és nincs nagy hátam. Nem öltözködök kihívóan, a sminkem pedig kimerül a szájfényben és a szempillaspirálban. A korombeli fiúkkal (értem ezalatt a 15-16-17 éveseket) nagyon jól kijövök, nem vagyok az a nebáncsvirág típus, és tetszik nekik, hogy nem besértődök a poénjaikon, hanem visszaszólok, és együtt nevetünk. A probléma inkább az, hogy egyikük sem közeledik hozzám "úgy"... ellentétben az utcán, a buszon, a megállóban, effektíve bárhol a 22-23 év körüli pasik állandóan leszólítanak, és amikor megemlítem, hogy 15 vagyok, csak nevetnek és megkérdezik, hogy valójában mennyi a korom.

Nem azzal van a baj, hogy nincs fiúm, mert annyira nagyon-nagyon nekem sem tetszik senki, azért meg nem fogok "felszedni" valakit, hogy ne legyek szingli, csak egyszerűen nem értem, hogy miért van az, hogy a nálam 7-8 évvel idősebb srácok folyamatosan megtalálnak, míg a velem egykorúak csak haverként néznek rám...

2013. ápr. 28. 18:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Csak én gondoltam a kérdésből arra hogy "főút"? :D
2013. ápr. 28. 18:40
 12/38 A kérdező kommentje:
nem, miután visszaolvastam és észrevettem a hibát, nekem is kapásból az ugrott be :D
2013. ápr. 28. 18:42
 13/38 anonim válasza:

Nem lehet, és mert talán az o az i mellett van? :D

Egyébként egy kicsit részletesebb leírás rólad? Haj, szem, stb? :D

2013. ápr. 28. 18:44
 14/38 A kérdező kommentje:

hm... megfontolandó :D

világosbarna, majdnem fenékig érő, enyhén hullámos hajam van; a szemszínem, ööö kapásból zöldnek tűnik, de az egyik bioszórán kianalizáltuk, és arra jutottunk, hogy a pupilla körül barna, a legnagyobb részen zöld és a külső "kontúrvonal" mellett van egy nagyon keskeny kék csík. kész színskála... de amúgy teljes egészében zöldnek tűnik :)

2013. ápr. 28. 18:50
 15/38 A kérdező kommentje:

mire vagy még kíváncsi?

ja, és szemüveges vagyok

2013. ápr. 28. 18:51
 16/38 anonim válasza:

Hát alaposan kianalizáltátok a szemed :D

Egyébként a hosszú haj jó tulajdonság :) Szemüvegesek kifejezetten tetszenek. Esetleg egy képet privátba kapok? :P

2013. ápr. 28. 18:56
 17/38 A kérdező kommentje:

ráértünk... egyébként a többesszám az osztályra és a tanárra együttesen vonatkozik :D

esetleg... még melátom

2013. ápr. 28. 18:59
 18/38 A kérdező kommentje:

ha ezt az infótanárom meglátja, te jó ég...

*meglátom

2013. ápr. 28. 18:59
 19/38 anonim válasza:

Most akkor az egész osztály a te szemedet vizsgálta? :D

Szerintem a magyar tanár se örülne :D

2013. ápr. 28. 19:05
 20/38 A kérdező kommentje:

írni tudok... lapon... meg elvileg a gépen is, de valahogy nem megy ma :D

nem csak az én szememet. 5 olyan diák van az osztályban aki "megkapta" a heterokrómia enyhébb változatát, úgyhogy megvizsgáltuk őket

2013. ápr. 28. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!