Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok hozzám illő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok hozzám illő leányt egy nagyobb vidéki városban?

Figyelt kérdés

Még sose volt igazi párom, pedig már 32 éves férfi vagyok. Pedig nem sok elvárásnak és paraméternek kell megfelelnie nálam a lánynak?

nyilván egyetemi végzettség (lehetőleg közgazdasági)

két idegen nyelv legalább középfokú ismerete

református vallás

hosszú sötét haj és legalább 160 cm magasság, valamint 27 és 31 év közötti életkor. Ennyi. Ötletek, konkrétan Debrecenről van szó.

2013. ápr. 12. 19:46
1 2
 1/18 Minekaz144 ***** válasza:
Azért ez nem semmi "Pedig nem sok elvárásnak és paraméternek kell megfelelnie nálam a lánynak?". Na pont ezért nem volt még "igazi párod". Mintha valami álláshirdetést olvastam volna.
2013. ápr. 12. 19:49
 2/18 anonim ***** válasza:

Hiányolom a súly, mellméret és anyagi állapotra vonatkozó igényeidet! Menj inkább papnak!

Azért kíváncsi lennék hogy hogy nézel ki, ekkora igényekkel.:)

Az ismerkedést egyébként úgy kezded, hogy megkérdezed: "szia, van egyetemi végzettséget és két középokú nyelvvizsgád, mert ha igen és még református is vagy járnék veled" - hát ne csodálkozz, ha nem ragadnak rád...

2013. ápr. 12. 19:55
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt, kedves válaszoló. Én kétdiplomás értelmiségi vagyok, nem fogok egy csak értettségivel rendelkezővel szóba állni párkeresési célzattal. Más férfi is támaszt feltételeket. És én komoly kapcsolatra vágyok, nem holmi flörtölésre. Egy randi sem jön össze, pedig az elsőn nyilván nem kérem a diplomát és a nyelvvizsga bizonyítványt.
2013. ápr. 12. 19:56
 4/18 anonim ***** válasza:

Ilyen igényekkel egyedül maradsz, lejjebb kell adnod.

Lehet vki doktor v. professzor, meg beszélhet akárhány idegen nyelvet, nem az a lényeg! Középfokú végzettségű lánnyal is van élet! -talán még jobb, mint egy okostojással...

2013. ápr. 12. 20:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem látszik meg, hogy "kétdiplomás értelmiségi" vagy! Ha tényleg olyan intelligens lennél, nem ez lenne a legnagyobb gondod, hogy egy lánynak van-e egyetemi végzettsége, meg nyelvvizsgája.
2013. ápr. 12. 20:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Ezek szerinte kedves kérdező, te azt nem tudod, hogy az észt és az értelmet nem a diplomával osztogatják. Pedig tudhatnád, hiszen neked sem osztottak túl sokat...
2013. ápr. 12. 20:04
 7/18 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Nem beszélve arról, hogy még helyesen írni sem tudsz (vágyok, azaz vágyom)

2013. ápr. 12. 20:04
 8/18 anonim ***** válasza:
"Más férfi is támaszt feltételeket" - de nem ilyeneket:)))
2013. ápr. 12. 20:05
 9/18 A kérdező kommentje:
Én nagyon komoly helyen dolgozok. Teszem azt, hogy a lánynak nincs diplomája. Egy társaságban a kollégákkal, ha bemutatnám a lányt, és kiderülne, hogy ne diplomás, mit szólnának. Ha nem tud társalgási szinten angol, ha angolul szólnának esetleg hozzá és nem tudna válaszolni, mit gondolnának rólam a kollégáim?
2013. ápr. 12. 20:09
 10/18 anonim ***** válasza:

Az értelmiségi nem feltétlen a végzettségből adódik, kedves kétdiplomás kérdező.:) Sokkal inkább a hozzáállásból, viszonyulásból és problémamegoldási képességekből. Meg a tudásban, de nem a bemagolt egyetemi tudásban, hanem az öncélból, olvasottságból és érdeklődésből szerzett átfogó tudásból.

Például az értelmiségi ember, nem kapcsolja feltétlen a végzettséget az emberi értékhez és értelemhez.:))

2013. ápr. 12. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!