Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok hozzám illő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok hozzám illő leányt egy nagyobb vidéki városban?

Figyelt kérdés

Még sose volt igazi párom, pedig már 32 éves férfi vagyok. Pedig nem sok elvárásnak és paraméternek kell megfelelnie nálam a lánynak?

nyilván egyetemi végzettség (lehetőleg közgazdasági)

két idegen nyelv legalább középfokú ismerete

református vallás

hosszú sötét haj és legalább 160 cm magasság, valamint 27 és 31 év közötti életkor. Ennyi. Ötletek, konkrétan Debrecenről van szó.

2013. ápr. 12. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hosszú,sötét hajam van,27 múltam,református vagyok,beszélek németül és olaszul,viszont nincs diplomám,és csak 157 cm-re nőttem! Ezek szerint ássam el magam?

Remélem,megtalálod a "tökéletes nőt",te barom! :D

2013. ápr. 12. 20:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Más férfi is támaszt feltételeket. Pl: megbízható, családcentrikus, aranyos, kedves, ... Ismered ezeket a szavakat? Sejted mire gondolok?
2013. ápr. 12. 20:11
 13/18 A kérdező kommentje:

kedves ma 20. 10-kor válaszoló!

Melyik városban laksz egyébként? Felsőfokú szakképesítés sincs? Bár a barom szót kikérem magamnak.

2013. ápr. 12. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor szedj fel vkit a munkahelyeden!!!
2013. ápr. 12. 20:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hol dolgozol? Konkrétan melyik cégnél?
2013. ápr. 12. 20:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! A 11-es válaszoló vagyok. Nem,nincs semmiféle felsőfokú végzettségem. Nem is tervezem. Tervezek viszont még egy nyelvet elsajátítani,ami a norvég lesz. Jövő héten indul a nyelvtanfolyam. De sajnos a diploma hiánya örökre közénk áll. :( :D

Ja,Budapesten lakom egyébként.

2013. ápr. 12. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz...
2013. ápr. 12. 20:33
 18/18 A kérdező kommentje:
11. válaszoló. csak vicceltem.
2013. ápr. 12. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!