Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék keresni magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék keresni magamnak egy pasit? 14/l

Figyelt kérdés
Még sose volt pasim de nem is gondoltam a fiukra de már ugy érzem hogy lehetne nekem is fium. de nem a sulibol mert a sulimban nagyon gáz fiuk vannak. kb 2 hete elkezdtem magam sminkelni ès már salyát stílusom is van és mégis csunyának tartanak pedig nem vagyok csunya sőt szebb mint a legnépszerübb lány a sulibol. de egy fiu az önbizalmat is adna. bár félek h a legjobb barátom féltékeny lenne.

2013. jún. 22. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy? :)
2013. jún. 22. 21:13
 12/18 A kérdező kommentje:
veszprém
2013. jún. 22. 21:16
 13/18 anonim ***** válasza:

" salyát stílusom"

életembe nem láttam még ilyen durva elírást :D de én sem írtam szebben ennyi idősen sztem.

Ismerkedj akkor pár évvel idősebbekkel, és lesz megfelelő, küldj jeleket hogy tetszik neked XY

2013. jún. 22. 21:32
 14/18 A kérdező kommentje:
hogyan küldjek jeleket?
2013. jún. 22. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát... szex nélkül nem eccerű ma már a XXI. században

Az hogy szexelsz e vagy sem az legyen érettség kérdése.

Mivel senki sem lesz rib@.nc attól hogy lefexik egy fiúval akit szeret. Ha éretlennek érzed magad az más, de ezt a rib@.nc dolgot verd ki a fejedből!

2013. jún. 23. 00:36
 16/18 anonim válasza:
küldj képet magadról és megmondom hogy szép vagy-e..:D
2013. jún. 23. 00:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja, nekem is küldhetsz! :)
2013. jún. 23. 23:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Fürdőszobában fotózd magad a le nem húzott WC előtt és tedd föl az FB-re. az nagyon bejön a pasiknak!
2013. júl. 9. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!