Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki interneten pasit keresni magamnak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 21:09
2/17 anonim válasza:
Miért lenne ciki?Akár alkalmi kapcsolat akár tartós nem ciki a neten társat keresni!
3/17 anonim válasza:
Miert lenne?Modern vilagban elunk...es ha a szemelyes tapasztalataimbol indulok ki akkor azt kell h mondjam volt olyan baratom akivel szep romantikusan ismerkedtem meg, vagyis romantikus talalkozas, aztan ismerkedtem buszon, discoban, barati tarsasagban....de eletem parjara megis a neten akadtam ra....de azt hiszem az volt a legjobb hogy nem huztuk a talalkozast hanem elsobeszelgetestol szamitott 3 nap utan egybol talalkoztunk es nagy szerelem lett:)
5/17 anonim válasza:
Én is ott kerestem:)
Azóta már élettársam, és van gyerekünk is:)
6/17 anonim válasza:
Ismert személyek is nyiltan vallanak arról, hogy interneten találták meg a párjukat. Mindenki ott keresgél, ahol talál!
7/17 anonim válasza:
Nem ciki, de elveszik a megismerkedés elejének izgalmassága, szépsége. (Kicsit azért pótlódik találkozáskor...)
8/17 Lakatos István válasza:
A kérdésből következik, hogy pasit keresel... A gyakorikerdesek.hu is Internet... Volna kedved találkozni velem?
Egy pasi
9/17 anonim válasza:
Sokszor kifejtettem, most is kifejtem, és még sokszor ki szándékozom fejteni, hogy a legcikibb dolog ahhoz igazodni, hogy mi "ciki".
10/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2009. júl. 14. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!