Így milyen munkát tudok magamnak keresni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves lány vagyok, még egyetemista. Budapestre szeretnék költözni, ugyanis levelezőn tanulok, így havonta csak 1 alkalommal kell bejárnom az egyetemre. Gimnáziumi érettségim van, 3 idegen nyelvet beszélek (2-t tökéletesen) és szeretnék valami munkát Pesten keresni. Talpraesett, kedves, embereket szerető vagyok, dolgoztam már előzőleg egy irodán, mint pénztáros. Mit ajánlatok?2013. febr. 14. 11:52
1/5 anonim válasza:
Recepció, call center, idegen nyelvi titkárnő...
2/5 A kérdező kommentje:
És hol lehet ezekre jelentkezni?
2013. febr. 14. 12:25
3/5 anonim válasza:
profession.hu, careerjet.hu, jobmonitor.hu, aprod.hu/allas,
jobline.hu
4/5 anonim válasza:
Ilyeneket mindig szeretek olvasni, amikor a vidéki falusi lány, felakar utazni a legendásan szép budapestre, azzal a céllal, hogy majd ott munkát talál, majd ő megmutatja , mennyire talpraesett. Csak azt nem tudom, miért hiszik, hogy budapesten lehet munkát találni, amikor ez is ugyanolyan trágya város mint a többi, mert itt sincs munkalehetőség. Ha van protekciód, és szakmádban van gyakorlatod, esetleg hajlasz az erotikus munka felé akkor lesz munkád, minden más esetben nem. De azért hajrá, drukkolok neked, így láthatatlanul is.
5/5 anonim válasza:
Mindig van lehetőség, ne higgy annak, aki mást mond. Bízz magadban.
Logisztika is olyan terület, ahol keresik a több nyelvet beszélő embereket.
De a cégeknél gyakran keresnek asszisztenseket, a nyelvtudásod komoly előny!
Írd be a google-be, hogy állásajánlatok, aztán keresgélj. De érdemes munkaerő-közvetítőket is felkeresned, ők is tudnak segíteni. (Manpower, Adecco, Grafton, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!