Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék keresni magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék keresni magamnak egy pasit? 14/l

Figyelt kérdés
Még sose volt pasim de nem is gondoltam a fiukra de már ugy érzem hogy lehetne nekem is fium. de nem a sulibol mert a sulimban nagyon gáz fiuk vannak. kb 2 hete elkezdtem magam sminkelni ès már salyát stílusom is van és mégis csunyának tartanak pedig nem vagyok csunya sőt szebb mint a legnépszerübb lány a sulibol. de egy fiu az önbizalmat is adna. bár félek h a legjobb barátom féltékeny lenne.

2013. jún. 22. 20:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14 éves vagy de mondjunk tök mindegy rizsázni..kicsit kurvulj be és máris lesz 20/f
2013. jún. 22. 20:52
 2/18 anonim ***** válasza:
Ne csak divatból legyen pasid. Majd akkor jön/lesz, ha elég érett leszel rá. (Mint a mensi. Változó életkorban jön meg először) xD
2013. jún. 22. 20:52
 3/18 A kérdező kommentje:
mi az hogy kurvuljak be????
2013. jún. 22. 20:53
 4/18 anonim ***** válasza:
mesébe illő sztori :DD
2013. jún. 22. 20:53
 5/18 A kérdező kommentje:
de nem divatból hanem én ugy érzem h kel nekem valaku
2013. jún. 22. 20:55
 6/18 anonim ***** válasza:

Én a helyedben a kövek alatt kezdeném keresni őket. Oda ugyanis mások ritkán néznek be, igazi kincseket lehet ott találni!

De lehet, hogy azok az ászkarákok voltak, nem a pasik...? (helyesen: pasheee-k).

Az lyó, ha van salyát stílusod. Sminkelj csak, attól egyedi leszel. Dohányozni se felejts el, úgyis elüt a busz!

2013. jún. 22. 20:56
 7/18 anonim ***** válasza:
Vegyél olyan ruhákat amik felkeltik a pasik figyelmét, jobban látszanak a vonásaid, fesd be a hajad mondjunk feketére (erre nagyon ugrunk). Adj azért magadra próbáld magadtól is helyre állítani az önbizalmad (plázába elmész azt veszel valamit magadnak rendszeresen) és ezzel még keresned se kell pasit mert jönni fog. Viszont az a hátrány, hogy 14 éves vagy és a szexhez még fogalmad sincs és szerintem csalódnál is, és amúgy egy normális faszi csak megfog dugni aztán kész ami téged megfog viselni , mert ehhez még fel se nőttél és még azt is bánni fogod, hogy ilyen hamar akartál pasit. De a te döntésed, neked kell mérlegelni 20/f
2013. jún. 22. 20:57
 8/18 anonim ***** válasza:
avagy várj még egy kicsit, és záporozni fognak a kicsit és nagyon pedo emberek üzenetei :D
2013. jún. 22. 20:59
 9/18 A kérdező kommentje:
nem festem be a hajam semikor es nem dohanyzok es szexelni se fogok. nem leszek ri.anc csak hogy legyen vkim. nem valtoztatok a megjelenesemen meg semmit olyat akarok aki azert szeret aki vagyok!
2013. jún. 22. 21:06
 10/18 A kérdező kommentje:
szop. le magad!
2013. jún. 22. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!