Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lány létemre is őrülten odavagyok a szexért, hogyan türtőztessem magam a randik alatt?
Az a helyzet, hogy iszonyú nagy libidóm van, viszont nagyon szeretnék egy tartós, komoly kapcsolatot, és csak egy emberrel szeretnék szexelni, nem vágyom kalandokra és egyéjszakás dolgokra.
Az a baj, hogy szerintem ez viszont előbb-utóbb látszik rajtam. Tehát ha nem is mondom ki konkrétan, a srácok észreveszik, hogy kívánom őket, és hogy én is le akarok velük feküdni, és nem vesznek komolyan, csak szexre próbálnak onnantól kezdve befűzni, gondolom, mert nem tartanak tovább izgalmasnak vagy nehezen kaphatónak.
Próbáltam úgy ismerkedni, hogy abszolút visszafogtam magam, nagyon erősen, de ezzel meg átestem a ló túloldalára, és azt hitték jégkirálynő vagyok, akivel meg azért nincs kedvük foglalkozni.
Nem tudom megtalálni az arany középutat, ráadásul minél tovább maradok szingli, annál jobban megőrülök, hogy nincs barátom, és nincs rendszeres nemi életem, és szinte már alig tudok normálisan gondolkozni, ha egy nekem szimpatikus sráccal beszélgetek, mert csak az jár a fejemben, hogy mit művelnék vele az ágyban... :(
Ez lehet, hogy viccesen hangzik, meg minden, de engem komolyan hátráltat abban, hogy komolyan vegyenek, pedig elég odaadó típus vagyok, nem csak az ágyban, és nagyon szeretnék már végre egy komoly kapcsolatot, ahol megbecsülnek, de egyszerűen úgy érzem emiatt az őrült nagy libidó miatt nem sikerül.
Aki esetleg hasonló problémákkal küzd, az hogy oldja meg?
Na, neked nem kell elmagyarázni a férfitársadalom problémáját!
Egyébként csak önfegyelemmel tudsz megoldást találni a helyzetedre.
Szoktam maszturbálni, nem nagyon segít.
És gondoltam a szexpartnerre is, de én szeretnék szerelmes is lenni abba, akivel lefekszem, így inkább nem.
Hát én kb ugyanezt érzem férfiként. De tényleg. Csak ugye a reakció fordított. A nők azt hiszik, hogy a szexre megyek. Csak egyszerűen imádom, és szeretem csinálni. És szerintem igenis fontos a jó szex egy stabil kapcsolatban. Amiből persze a lányok azt szűrik le hogy csak szexelni akarok. Pedig nem, jó lenne komolyabb kapcsolat, csak nehéz olyan vérmérsékletű lányt találni mint én:D De a remény hal meg utoljára;)
Kitartás, add önmagad aztán valaki úgyis értékelni fog előbb utóbb:)
25/f
Gyanítom, hogy eddig nem megfelelő partnerrel találkoztál... A volt bnőm már az első együtt töltött hétvégén akart volna mindent, de vártunk a 2-ig. :D Egyáltalán nem gondoltam azt, hogy könnyen kaptam volna meg... /Bár már évek óta ismertük egymást, csak ekkor alakultak úgy a dolgok, hogy össze is jöttünk./
Mondjuk azóta nem vagyunk együtt, de ennek semmi köze nem volt hozzá.
Ha egy normális nőt találnék, akivel teszem fel 4-5 randi után lenne valami, nem hagynám ott, ha egyébként is minden téren jó vele.
25/F
pfff... aranyos :D
Hát megértelek... így azért tényleg nehéz :/
Azt mondanám, hogy éld ki a vágyaidat, de ez olyan lehetetlennek tűnik, mert biztos sokan csak kihasználnának... :/
Azért próbálkozz csak, de elég kockázatos, hogy sérülni fogsz! :S
Remélem, hogy hamar megtalálod a hozzád illő szerelmedet és boldogak lesztek együtt!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!