Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk bejön nektek ez a lány? Stílusa? Kinézete?
Figyelt kérdés
Írjátok le mit gondoltok róla.Köszönöm!:)
(Nem én vagyok természetesen)
http://www.youtube.com/watch?v=R5utXUS7Yd8
2013. jún. 18. 20:31
2/18 anonim válasza:
Jó fejnek tűnik olyan laza arc.
3/18 anonim válasza:
Se a külseje, se a stílusa nem jön be.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten csúnya lány szerintem, de nem is egy szépség, viszont szerintem szórakoztatónak tűnik és aranyosnak.
Kíváncsi vagyok férfi szemmel ez hogy jön le:)
Jó mondjuk épp szemöldökökről beszél,ami nyilván titeket nem érdekel, de azért le lehet szűrni milyen a csaj:D
2013. jún. 18. 20:35
8/18 anonim válasza:
szörnyen idegesített abban a három másodperceben amikor figyeltem rá
9/18 anonim válasza:
Pörgős, laza csajnak tűnik, legalább egy kicsit felpörgetne, mert én meg hajlamos vagyok túlságosan is bepunnyadni, főleg az ilyen ordenáré fostos melegben... Kinézetével sincs semmi gond
10/18 A kérdező kommentje:
Eddig megoszlanak a vélemények, még még válaszokat!!^^
Furcsa mondjuk ,hogy sok férfi itt azt írja, nem számít milyen a külseje, meg elég ha átlagos, és nekik nincsenek nagy elvárásaik, és most mégis elég negatív vélemények jöttek.
Mondjuk a stílusa nem hétköznapi, lehet ez rettenti el a válaszolók nagy részét (?)
2013. jún. 18. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!