Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak nektek bejön ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak nektek bejön ha egy lány így flörtölget veletek?

Figyelt kérdés

Oda jönnétek-e hozzám a parkban, ha a következőt csinálnám?

Fürkésző pillantás, amivel azt üzenem "felkeltetted az érdeklődésem. Közben egy félénk mosoly, kétoldalt kis gödröcskékkel az arcomon. Igyekezném felvenni a szemkontaktust, kideríteni, hogy nem kellemetlen-e neked a közeledésem. Ha úgy látom, hogy nem zavar a dolog, tovább bátorítanálak!

Átlagos lány vagyok (23), nem egy nagy durranás de van kisugárzásom. Nem szeretek kezdeményezni, bár néha muszáj.

Aki oda jönne, mit mondana?

Aki nem jönne oda, mert gyökérnek néz, az hányadik percben hagyna faképnél?

Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 22. 15:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én oda mennék hozzád s megkérdezném nem e süt a nap a szemedbe, majd adnék egy napszemcsit ha az nincs rajtad. Leálnék veled csevegni az időjárásról, de mivel az elég alap téma azért lehet panaszkodni arról, hogy pár hete milyen szivás volt az egész. Vagy hogy vársz e valakit hogy itt ulsz egyedul... F*szom, annyi mindent tudnék mondani, de sose látom a parkokban ilyen nőket...

Kérdésedre válaszolva, nekem bejön.

20/F

2013. ápr. 22. 15:38
 2/18 anonim ***** válasza:
nem néznélek gyökérnek, örülnék, de az nem biztos h oda is mernék menni :$
2013. ápr. 22. 15:51
 3/18 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Pedig én a fent említett helyzetben pont arra vágynék, hogy oda gyere! ;) Tessék megemberelni magad mert egyszer élünk és csak rövid ideig! Lehet életed szerelmét szalasztod el a nyusziságoddal! :)

2013. ápr. 22. 15:54
 4/18 Shai-Hulud ***** válasza:

Tök jó ez az egész, engem csak a kisugárzás zavar, nem akarok sugárbetegséget kapni.

Ezért én oda se mennék.

2013. ápr. 22. 15:55
 5/18 A kérdező kommentje:
Első, köszi a napszemcsit! :D
2013. ápr. 22. 15:55
 6/18 A kérdező kommentje:

Nos, igen.

Aki fél a sugárfertőzéstől, inkább maradjon ülve. :)

2013. ápr. 22. 15:57
 7/18 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit a napszemcsit, jó társaságot is kapnál, legalább is pár órát vagy napot beszélgetnénk egyfolytában. ( Ui.: kiváncsiságból ird már meg privát üzenetben, hogy melyik városban élnek ilyen nők )
2013. ápr. 22. 15:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Hátra néznék,hogy kit nézel,ha kiderül,hogy engem,akkor valószínűleg lefele nézve somolyognék,majd küldenék egy mosolyt és ha a válasz egy olyan mosoly lenne,akkor odamennék :D
2013. ápr. 22. 16:04
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

mivel én hírhedten bunkó srác vagyok, valószínűleg egy flegma nézéssel elintézném a dolgot.

Ám de egyetértek az első hozzászólóval, nemigen vannak ilyen lányok.

A legtöbb esetben, mindenki a "tökig vagyok a teendőimmel hagyjatok békén" fejet vágják az utcán/parkban, vagy akárhol. Kivéve ugye a szórakozóhelyeken.

2013. ápr. 22. 16:17
 10/18 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azt gondolnám, úgysem engem néz, nem megyek oda, miért zavarjam, biztos csak jó kedve van, kizárt dolog, hogy ilyen szerencsém legyen, milyen jó lenne odamenni, miért félek odamenni... Melyik város parkjáról lenne szó?

Sajnos elég bátortalan vagyok, de ha egyértelmű jelzést adsz, pl. rámköszönsz, bármi hülyeséggel megszólítasz, meglepődve odamennék, hebegnék habognék idegességemben majd pár perc múlva lenyugodnék, kellemesen elbeszélgetnék veled, majd pár óra beszélgetés után (szép álom) kérnék valamilyen elérhetőséget tőled, hogy ismételjük meg.

Nem vagyok ennyire bátor, de már sokszor gondolkodtam kiülök egy parkba egy mellém elhelyezett nagy "Ismerkednék!" felirattal, ennél egyértelműbb jelzés nem hiszem, hogy kell bárkinek is. :D

22/F

2013. ápr. 22. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!