Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak nektek bejön ha egy lány így flörtölget veletek?
Oda jönnétek-e hozzám a parkban, ha a következőt csinálnám?
Fürkésző pillantás, amivel azt üzenem "felkeltetted az érdeklődésem. Közben egy félénk mosoly, kétoldalt kis gödröcskékkel az arcomon. Igyekezném felvenni a szemkontaktust, kideríteni, hogy nem kellemetlen-e neked a közeledésem. Ha úgy látom, hogy nem zavar a dolog, tovább bátorítanálak!
Átlagos lány vagyok (23), nem egy nagy durranás de van kisugárzásom. Nem szeretek kezdeményezni, bár néha muszáj.
Aki oda jönne, mit mondana?
Aki nem jönne oda, mert gyökérnek néz, az hányadik percben hagyna faképnél?
Köszönöm a válaszokat!
Nem, nem mennék oda! miért:
A, mert nem engem nézel (legalábis ezt gondolnám.)
b, mert nem járok parkokban csak úgy.
C, mert az ilyen jelzéseket már számtalanszor pesz*ptam, és a csajnak volt barátja.
Ez nem jó, hogy ennyire nincs önbizalmatok csak mert néhányan már visszautasítottak.
Akit még nem utasítottak vissza többször is, az valószínűleg még nem próbálkozott lányoknál. Engem ez nem húz vissza.
Kérdésre válaszolva: Ha ezt velem csinálnád és ennyire egyértelmű jeleket adnál, nem lenne ami megállítana abban, hogy odamenjek hozzád.
(Egyszer velem is előfordult olyan mint az egyik kommentelővel, hogy nagyon szemeztünk egymással és nagyon akarta a csaj, hogy kezdeményezzek. Csak ez vonaton volt és mire leesett és elhatároztam magam, akkor már csak kb. 10 perc volt hátra és az már nekem nem lett volna elég.
Egy csepp irónia: ugyanott szállt le ahol én, de akkor már hülyén éreztem magam és úgy már nem lehetett semmit. :D)
persze, 10 perc nem elég, hogy megkérdezd a nevét meg elkérd a telefonszámát...
saját magadnak bemagyarázod, hogy igazából nem vagy pocs, pedig az vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!