Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak nektek bejön ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak nektek bejön ha egy lány így flörtölget veletek?

Figyelt kérdés

Oda jönnétek-e hozzám a parkban, ha a következőt csinálnám?

Fürkésző pillantás, amivel azt üzenem "felkeltetted az érdeklődésem. Közben egy félénk mosoly, kétoldalt kis gödröcskékkel az arcomon. Igyekezném felvenni a szemkontaktust, kideríteni, hogy nem kellemetlen-e neked a közeledésem. Ha úgy látom, hogy nem zavar a dolog, tovább bátorítanálak!

Átlagos lány vagyok (23), nem egy nagy durranás de van kisugárzásom. Nem szeretek kezdeményezni, bár néha muszáj.

Aki oda jönne, mit mondana?

Aki nem jönne oda, mert gyökérnek néz, az hányadik percben hagyna faképnél?

Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 22. 15:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem mennék oda! miért:

A, mert nem engem nézel (legalábis ezt gondolnám.)

b, mert nem járok parkokban csak úgy.

C, mert az ilyen jelzéseket már számtalanszor pesz*ptam, és a csajnak volt barátja.

2013. ápr. 22. 19:52
 12/18 anonim ***** válasza:
hali én nagyonsokszor vagyok igy határozotan NEM mernék oda meni hozzád mostis van 1csaj akivel csak szemezgetünk tudom hogy tetszünk 1nak a szemeinkkel már levetköztetük 1mást. nem mernélek megszolitani mert félek a kudarctol ahogy öt se...
2013. ápr. 23. 12:11
 13/18 anonim válasza:

Ez nem jó, hogy ennyire nincs önbizalmatok csak mert néhányan már visszautasítottak.

Akit még nem utasítottak vissza többször is, az valószínűleg még nem próbálkozott lányoknál. Engem ez nem húz vissza.

Kérdésre válaszolva: Ha ezt velem csinálnád és ennyire egyértelmű jeleket adnál, nem lenne ami megállítana abban, hogy odamenjek hozzád.

(Egyszer velem is előfordult olyan mint az egyik kommentelővel, hogy nagyon szemeztünk egymással és nagyon akarta a csaj, hogy kezdeményezzek. Csak ez vonaton volt és mire leesett és elhatároztam magam, akkor már csak kb. 10 perc volt hátra és az már nekem nem lett volna elég.

Egy csepp irónia: ugyanott szállt le ahol én, de akkor már hülyén éreztem magam és úgy már nem lehetett semmit. :D)

2013. ápr. 24. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:

persze, 10 perc nem elég, hogy megkérdezd a nevét meg elkérd a telefonszámát...

saját magadnak bemagyarázod, hogy igazából nem vagy pocs, pedig az vagy

2013. ápr. 25. 06:58
 15/18 anonim válasza:
:) Aha. Nálam nem ennyi az ismerkedés.
2013. ápr. 25. 21:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Édes Istenem, bár ilyenek lennétek! Ha valóban ezt csinálnád, biztosan odamennék. Az, hogy mit mondanék, már magától jönne.
2013. máj. 27. 12:16
 17/18 A kérdező kommentje:
Én valóban ilyen vagyok, csak az a baj, hogy a srácok nem mindig veszik a lapot és elpirulva lelépnek. :))
2013. máj. 27. 19:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha elpirulva lelépnek, akkor valószínűleg úgy érzik, nem elég jók hozzád.
2013. máj. 27. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!