Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilari88 kérdése:
Srácok nektek bejön egy 85kg-os lány?
2013. ápr. 27. 19:13
2/8 anonim válasza:
Két nőt látok ott. Melyik a 85 kilós?
Nem mindegy egyébként, hogy hány centihez annyi.
És az sem, hogy mennyire sportos.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Bírom az olyan csajokat, akiken "van mit fogni", az eddigi barátnőim többsége sem volt piszkafa (de azért Jabba sem :D), úgyhogy ja. 23/F
5/8 anonim válasza:
Arc a lényeg. Ha nem oda híztál akkor miért ne?
Az arc meg a haj a lényeg azt látod legtöbbet, a többi meg... Nem mindegy? Énse vagyok töéletes, sőt.
6/8 anonim válasza:
Jó az ha nem gebe a csaj,de ne folyjon.De mondjuk én nem vagyok 85 kg csak 82 férfi létemre.
7/8 Andii1 válasza:
nekem az 50éves anyukám 80kg :DD vannak bajok..
8/8 anonim válasza:
nem, nem jön be
20f.
Max ha mellé 2 méter magas, de az meg nem velem egy súlycsoport a 175 centimmel.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!