Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látok annyi ronda nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látok annyi ronda nőt bomba pasikkal?

Figyelt kérdés

mi motiválja a jóképű pasikat,hogy egy kifejezetten előnytelen külsejű nővel járjanak? Nem értem. Mi fogja meg a nőben őket? Jó,tudom,belső értékek,de pl.én nem tudnék beleszeretni olyan pasiba,aki nem néz ki jól! 26/L

Vélemény?

2009. okt. 11. 01:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
59%
Hát ez az! Érdekes, hogy nem Téged akar a pasi,mi?! Egyébként érdekes, én átlagos vagyok nőként - de adok magamra és jól öltözöm - és szinte mindig csak a bomba pasik érdeklődtek... Átlagos pasim szinte sosem volt, valahogy nem is vonzottam őket. Szerintük NAGYON jól nézek ki,pedig tudom, hogy nincs így. És meg voltak-vannak halva értem... ki érti?! Hát sajnos ez van, el kell fogadnod és új pasi után kellene nézned....
2009. okt. 14. 00:24
 32/34 anonim ***** válasza:

Sokan aláadják a mércét. Én is sokáig azt hittem, hogy nem nézek ki jól, közben pedig olyan kisugárzással bírok, hogy mindenütt érzem a hülgyek vonzalmát. Ez a barátaim folyamatos "szájbarágása" által is több év volt, mire tudatosult hogy így van, és azóta kihívásnak érzem, hogy a leggyönyörűbb nőket csábítsam el!

Régebben nem tudtam elég értéket közvetíteni egy nő felé, de ez ugrásszerűen javult az utóbbi időben.

Kérdésedre válaszolva, legtöbben nem ab ovo kezdünk az ellenkező nem csábításával foglalkozni, mindenki saját igénye és indíttatása, élethelyzete szerint. Nem beszélve arról, hogy mindenkinek egyediek az igényei. Ha az igényei nem is térnek el nagyban az átlagtól, a külsőre vonatkozó elvárásai, amit az agya vonzónak talál, egyből szélesíti a spektrumot! Persze ezer más szögből is meg lehet közelíteni, de legyen ez a válasz most. :)

2009. okt. 14. 13:43
 33/34 anonim ***** válasza:
hülye vagy te :_D az van :D
2009. okt. 14. 18:58
 34/34 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok ronda csaj, söt... igenis megbámulnak s utánam fordulnak az utcán. Mégsem kezdenék SOHA egy jó kinézetü fickóval, mert tutti, hogy elöbb-utóbb fájdalmat okoz. A csendes, visszafogottabb, de határozott palikra bukok: inkább legyen karaktere a srácnak, mint egy Brad Pitt teste. Talán a te pasid is ezért van egy ilyen lánnyal, mert nála nem kell pedálozni: a csaj úgy fogadja el, ahogy van. A teljesítménye is üti a mércét a csajnál... tehát igazán FÉRFI, s nem vall csödöt. A pasiknak rizikós egy jó csajnál kezdeni: mert igaz, ha bejön, az egy tutti dolog, de ha szégyent vallanak, az nagyon sz@r érzés. Inkább lemond, s be sem próbálkozik. Szerintem közelíts hozzá, mint BArÄT.... aztán amikor már van megfelelö bizalom, akkor nyiss, mint NÖ. Nálam ez mindig bejött! A legszebb kapcsolataim mindig barátságból születtek, s tartósak is maradtak. Söt: miattam dobták is a gyengébb barátnóiket. Tehát van remény!!! Ez még mindig jobb, mint sóvárogni utána, s a pasinak fogalma sincs róla, hogy egy szép, jóravaló nö epekedik érte.
2009. okt. 15. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!