Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látok annyi ronda nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látok annyi ronda nőt bomba pasikkal?

Figyelt kérdés

mi motiválja a jóképű pasikat,hogy egy kifejezetten előnytelen külsejű nővel járjanak? Nem értem. Mi fogja meg a nőben őket? Jó,tudom,belső értékek,de pl.én nem tudnék beleszeretni olyan pasiba,aki nem néz ki jól! 26/L

Vélemény?

2009. okt. 11. 01:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet annak a psinak nem a külsőség számít.Hanem a belső.Értsd meg ő az a nőt szereti.(pont, Vége)
2009. okt. 11. 09:49
 12/34 kolosszus22 ***** válasza:
84%

Lehet én vagyok hülye, de én túl sok általad leírt párosítást nem láttam, 1-2-t max, de nem olyan sokat.

22/F

2009. okt. 11. 09:55
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Páromat szokták hülyének nézni. Én egy elég megtermett lányka vagyok, és mégis szeret, mert vannak férfiak akiknek a kövér nő jön be. Na bumm, szegény sovány lányok olyan rondán szoktak ránk nézni, hogy ihajj, én meg jót mosolygok rajtuk. :D

A szépség meg relatív, ráadásul, ha valakit megismersz, nem tartod szépnek, a hónapok, évek során "átalakulhat" széppé, vagy legalábbis megszokod, és nem tartod taszítónak, így kialakulhat a szerelem.

2009. okt. 11. 10:23
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
De ha te pl azt látod, hogy jó pasi "csúnya" nővel, arra miért nem gondolsz, hogy lehet neki az a nő tetszik?!?! Az a pasi se tetszhet mindenkinek, aki pl neked bejön.
2009. okt. 11. 11:16
 15/34 anonim ***** válasza:
67%
Hiába vagyok jóképű gyerek, de ilyen erkölcsi nullákkal mint Te, légy bármilyen szép is, sose állnék szóba :)
2009. okt. 11. 13:41
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
LOL, utolsó kollega te is a szívemből szoltál, de ez valami nagyon ütős volt, még nem is kertelsz, hanem beviszed a gyomrost h "hiába vagyok jóképű gyerek" Önbizalom ott is túlteng! ;)
2009. okt. 11. 14:25
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Na látod ezt ragozhatnánk...én is egy csomó nagyon szép lányt látok olyan csávóval akik nemtudom mit keresnek egy olyan csajjal...
2009. okt. 11. 15:33
 18/34 anonim ***** válasza:
64%
nem lehet hogy túl szép vagy és a pasi azt gondolja hogy egy ilyen csaj szóba se állna vele ezért nem is gondol arra hogy esetleg neked tetszik ???
2009. okt. 11. 15:33
 19/34 anonim ***** válasza:
64%
Én is erre gondolok,100% hogy a pasi azt hiszi nálad semmi esélye se lenni. Sztem nem adtál neki egyértelmű jelet hogy próbálkozhat nálad.
2009. okt. 11. 15:48
 20/34 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Szerintem sok jóképű pasi azért választ ronda nőt, mert:

-nincs önbizalma, és azt hiszi ő rá sem nézhet egy szép lányra (sokszor!!!!)

-csak egy cselédet és egy kihordós anyatehént keres és mellette szép nőt szeretőnek, de a rusnya lány ezt tűri, mert szerelmes a férjecskéjébe.

-a ronda nő nem csalja meg (elég hüly*e, ha ezt hiszi:DDD)

-hiú a pasi és egoista, és őt ne ragyogja túl egy szép nő

-azért mert fél a szép nőktől, mert fél hogy otthagyják őt, ha nem bír a nőnek megfelelni, A szép nők könnyebben találnak maguknak férjet, barátot, tehát annyira nem ragaszkodnak egy pasihoz, mint egy ronda nő!!!!

Olyan nincs, hogy egy ronda nő tetszik.

Esetleg kivtel, ha beleszeret!!!!!!És ezért látja szépnek.

Én szép csaj vagyok "aránylag", és egyáltalán nem bukok a jóképű pasikra.

Én a csendes, nem annyira szép pasikra bukok. Sokkal többet érnek, mint egy hüly*e egoista macsók.

IGAZI KAPCSOLAT:

Szép nő csúnya pasi párosítás:-)))))

De tényleg, főleg komoly kapcsolatra.

Szexre jöhetnek a jóképű fü*tyik:-D

2009. okt. 12. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!