Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látok annyi ronda nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látok annyi ronda nőt bomba pasikkal?

Figyelt kérdés

mi motiválja a jóképű pasikat,hogy egy kifejezetten előnytelen külsejű nővel járjanak? Nem értem. Mi fogja meg a nőben őket? Jó,tudom,belső értékek,de pl.én nem tudnék beleszeretni olyan pasiba,aki nem néz ki jól! 26/L

Vélemény?

2009. okt. 11. 01:11
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ! :)) igazából visszaolvasva elég önteltnek hangzik amit írtam,tudom...XD pedig pont hogy nincs sok önbizalmam,nem tudom mért.Na mindegy.És egy csomó időm meg energiám elmegy azzal,hogyha tudom hogy találkozni fogok Vele hogy smink,haj,ruha minden úgy álljon ahogy kell...ennél többet már nem tehetek hogy észrevegyen! Szoktam Vele beszélgetni is,küldök neki jeleket,de nem akarok nyomulni.Belsőleg is próbálok olyan lenni hogy tetsszek neki,kedves vagyok,érdeklődő,hozzá tudok szólni a témákhoz stb.Tehát fizikailag mindent megtettem. Nincs több ötletem.Valami tényleg lehet abban a lányban....:((
2009. okt. 13. 19:06
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondok mást miért látok annyi bomba nőt ronda pasikkal? Na ugye , ízlések és pofonok, lehet hogy csak neked ronda az a lány és az a pasi is csak neked bomba.
2009. okt. 13. 20:09
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
mert nem a külsőért hanem a belsőért szerettek bele a lányba :D
2009. okt. 13. 20:23
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Ronda fickó ,jó nő ez pénzgyanús öreg !A fordítottja meg inkább érzelem és bizalomgyanús.Ja mellékesen meg ne kívánd a másét,nem találsz magadnak egy szabad fickót,ha te jó nő vagy?Most akkor ki hazudik?
2009. okt. 13. 20:44
 25/34 anonim ***** válasza:
Nem nem a pénz. Attól hogy mostanában felkapott ez a "csak a pénzért van vele" attól még nem feltétlen igaz .(na jó nemrég láttam egy kopasz kigyúrt állatot a szőke barátnőjével, és igen tényleg mercivel voltak, és igen ez nem vicc)A gyereket nem azt mondom hogy úgy képzeld el hogy teljesen looser, mert nem biztos hogy az, de hogy külsőre nem egy adonisz az biztos, nem is egy példát tudnék rá mondani.
2009. okt. 13. 20:55
 26/34 anonim ***** válasza:
51%
szerintem meg ha nem érdeklődik irántad, akkor ne próbáld meg más kapcsolatát megkeseríteni. képzeld el szereti azt a lányt! hidd el hogy nem te kellesz neki. beképzelt liba.
2009. okt. 13. 20:59
 27/34 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a pasi az egyszerűséget kedveli?

Próbálj meg egyszer smink meg pimpiri nélkül és nem egyórás séróval találkozni a paskerral.

Én pl. nem bírom a csinos kihívó ruházatú szépnek mondott lányokat, mert reggel mikor felkelne mellettem csak egy szakadt libát látnék magam mellett, és minden reggel rá kéne várnom, hogy kb.: 2 óra alatt ismét kiszépüljön.

Egy hétköznapi normális lány sokkal többet ér. 2 órás smink nélkül. Ismerek pár lányt korombeliek, a sok smink meg a rengeteg szolárium + a kemény éjszakai szórakozások teljesen leépítik a bőrüket, csúnya lesz tőle a bőrük főleg az arcukon(a smink miatt, mert nem szellőzik rendesen a bőrük állandóan eltömődnek a pórusaik) nekik valójában már csak a távolság áll jól. Még a műkörömről annyit, hogy a barátnőmnek teljesen elvékonyodott tőle az eredeti körme, rászóltam ne csinálja, még évekkel később sem állt neki helyre a körme vastagsága.Leginkább a papírra hasonlított...

Sztem a pasinak csak van némi gondolkodása...

2009. okt. 13. 21:13
 28/34 anonim ***** válasza:
45%
Én is hasonlóképpen vagyok. Van egy pasi (aki tetszik) és egy kövér, nagyon csúnya lánnyal van együtt már több éve. Nem vagyok valami bombázó, de azt állíthatom, hogy jobban nézek ki nála. Én mondjuk örülök, hogy vannak még olyan pasik, akik nem feltétlen a külsőt nézik, hanem a belső tulajdonságokat részesítik előnyben. Amúgy a lányon látszik, hogy nagyon rendes, kedves, szóval örülök, hogy a "pasimmal" van, mert így tudom, hogy "jó kezekben van". :)
2009. okt. 13. 21:21
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Közép sulinkban volt egy fiú, nem volt valami nagy szépség, de ha feltűnt egy jó csaj az rögtön az ő barátnője lett. Sokat gondolkodhattam, hogy ezt hogy csinálja, és rá jöttem, hogy a lányoknak igazából nem nem elsősorban a külső számít, hanem inkább a magabiztosság és a jó duma.

28/F

2009. okt. 13. 21:28
 30/34 anonim ***** válasza:
Én is pont ezt kérdem. Miért van az, hogy sok csúnya férfi meg tudja szerezni a legjobb csajokat, én meg aki szerintem nem vagyok olyan ronda nem találom az igazit. 29/F
2009. okt. 13. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!